Η Angelica Ross γράφει ιστορία στο Μπρόντγουεϊ με τον νέο της ρόλο στο Chicago

05/08/2022
από
Από τη συμμετοχή της στο Pose, η καριέρα της Angelica Ross μόνο ανεβαίνει με το Broadway να είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα της. Η Ross θα υποδυθεί τη Ρόξι Χαρτ στο εμβληματικό σόου του Μπρόντγουεϊ, “Chicago”.

Το έργο επικεντρώνεται γύρω από τη Ρόξι Χαρτ, καθώς αποφεύγει την καταδίκη για τον φόνο του εραστή της. Η Χαρτ προσλαμβάνει έναν δικηγόρο για να μετατρέψει το έγκλημά της σε εντυπωσιακούς τίτλους, ξεγελώντας τα μέσα ενημέρωσης, το κοινό και Βέλμα Κέλι.

Το επερχόμενο ντεμπούτο της Ross στο Μπρόντγουεϊ θα γράψει ιστορία, αφού θα γίνει η πρώτη ανοιχτά τρανς γυναίκα που θα παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο στο Μπρόντγουεϊ, ενώ θα γίνει και μία τις πρώτες τρανς γυναίκες με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο ρόλος της ως Candy στο Pose έλαβε την αποδοχή των κριτικών και αμέσως μετά βρέθηκε στο “Ryan Murphy-verse” και πρωταγωνίστησε σε πολλές εκδοχές του American Horror Story. Επιπλέον, έχει παρουσιαστεί στα Transparent, Claws, Doubt, Danger & Eggs και Framing Agnes.

Η ίδια έχει δουλέψει και πίσω από τη σκηνή. Ήταν εκτελεστική παραγωγός της web σειράς King Ester, που έλαβε υποψηφιότητα για Emmy και της ταινίας μικρού μήκους Missed Connections. Είναι επίσης πρόεδρος της Miss Ross, Inc. και ιδρύτρια της TransTech Social Enterprises, ενός οργανισμού αφιερωμένου στην προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, στον χώρο εργασίας.

Και ενώ η Ross θα είναι η πρώτη τρανς γυναίκα που θα αναλάβει τον ρόλο, εντάσσεται σε μια ομάδα τρανς ανθρώπων που έχουν κάνει πάταγο στο Broadway. Ηθοποιοί όπως η Alexandra Billings, η L Morgan Lee και η Peppermint έχουν ανέβει επίσης στη σκηνή.
Δες και αυτό!