Η 18η ομάδα αυτογνωσίας για γκέι άντρες και πώς να δηλώσετε συμμετοχή

19/09/2023
από
Τι σημαίνει να είσαι γκέι; Τι σημαίνει να είσαι άντρας; Πώς χειριζόμαστε τη μονογαμία ή την πολυγαμία; Πώς μας αφορά η αρρενωπότητα και η θηλυπρέπεια; Γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους;

«Στην ομάδα αυτή συνειδητοποίησα πόσο λανθασμένη ήταν η άσχημη άποψη που είχα για τους περισσότερους γκέι, παρότι γκέι και ο ίδιος.» Γιάννης, 34

«Οι ιστορίες των άλλων με βοήθησαν να καταλάβω τη δική μου καλύτερα και να νιώσω πιο ελεύθερος.» Γιώργος, 27

«Είναι παράξενο, αλλά κατάλαβα πόσο άντρας είμαι μέσα σε μια ομάδα με άλλους γκέι.» Θάνος, 44

«Πέρασα σχεδόν όλη μου τη ζωή ή να χρειάζεται ν’ αντιμετωπίζω την επίθεση ή να χρειάζεται να συνέλθω από την επίθεση. Δεν ξέρω πώς είναι να ζω χωρίς απειλή». Έκτορας, 50

Είμαστε γκέι αλλά ξέρουμε ελάχιστα για τους γκέι. Ή μάλλον τα περισσότερα απ’ όσα ξέρουμε είναι φορεμένες ταμπέλες που μας έχουν σερβίρει και τις οποίες αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, είτε τις αποδεχόμαστε είτε όχι.

Στην ομάδα συζητούνται για πολλά θέματα που αφορούν γκέι άντρες: Πώς γνωριζόμαστε, οι δυσκολίες αλλά και οι ευκολίες στις ερωτικές σχέσεις, τα αρνητικά στερεότυπα που μας επηρεάζουν και μας εμποδίζουν, οι δυσκολίες με τους ρόλους στο σεξ, γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους και πολλά άλλα θέματα.

Τι σημαίνει να είσαι γκέι; Τι σημαίνει να είσαι άντρας; Πώς μας αφορά η αρρενωπότητα και η θηλυπρέπεια;

Αυτά και άλλα θέματα θα κουβεντιάσει η 18η ομάδα αυτογνωσίας για γκέι άντρες που οργανώνεται στα πλαίσια του περιοδικού 10%, για 16η χρονιά φέτος, μετά την επιτυχία των 16 προηγούμενων ομάδων.

Η ομάδα θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα συναντιέται μία φορά την βδομάδα στις 19:30-22.30 για 8 εβδομάδες στους Αμπελόκηπους, πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου. Η μέρα θα καθοριστεί με βάση το ποια βολεύει τους περισσότερους.

Η συμμετοχή στην ομάδα (8 συναντήσεις) στοιχίζει 120 ευρώ και για τις 8 συναντήσεις (σύνολο 24 ώρες). Επειδή υπάρχουν περιορισμένες θέσεις, επικοινωνήστε νωρίς για να δηλώσετε συμμετοχή.

Στην ομάδα αυτογνωσίας, ο κάθε συμμετέχων μιλά μόνο όσο και όταν θέλει. 187 γκέι άντρες έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες ομάδες αυτογνωσίας μέχρι τώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τον Λύο Καλοβυρνά, στο 6944287316 ή στο [email protected] για να κανονίσετε μια προσωπική συνάντηση.
Δες και αυτό!