Το Heartstopper του Netflix βρίσκεται στη μέση των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν, και σε μια φωτογραφία που διέρρευσε πρόσφατα, φαίνεται ότι ο Charlie και ο Nick (Joe Locke και Kit Connor αντίστοιχα) θα έχουν ένα ρομαντικό ραντεβού στο Παρίσι!

Στην εικόνα, φαίνεται ότι ο Charlie και ο Nick απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς κάθονται έξω σε ένα καφέ, φορώντας σορτς και μπλουζάκια. Υπάρχει, επίσης, ένας τρίτος άνδρας στο τραπέζι, με τον οποίο φαίνεται να μιλάνε.

 Η δεύτερη σεζόν της σειράς θα συνεχίσει να ακολουθεί τη σχέση του Charlie και του Nick. Η Alice Oseman, η δημιουργός της σειράς, είπε επίσης στο Digital Spy μερικά πράγματα που ελπίζει να εξερευνήσει τη νέα σεζόν.

«Θέλω οπωσδήποτε να φέρω τα θέματα ψυχικής υγείας, γιατί αυτό είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό στα βιβλία», είπε. «Η πρόκληση του να γράψεις το Heartstopper είναι να εξερευνήσεις αυτά τα πιο σκοτεινά ζητήματα, διατηρώντας τον τόνο τόσο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο. Αυτός ήταν ο αγώνας για μένα σε ότι αφορά στο γράψιμο καθ’ όλη μου τη διαδρομή.»

Τον περασμένο μήνα, το συνεργείο του Heartstopper ανακοίνωσε ότι γύριζαν επίσημα τη νέα σεζόν, όταν κυκλοφόρησαν ένα χαριτωμένο βίντεο, που πήραμε μια πρώτη ματιά σε μερικούς από τους νέους χαρακτήρες που θα συμμετάσχουν στη 2η σεζόν.

Ενώ ο Nick και ο Charlie, και οι φίλοι τους Elle, Tao, Tara, Darcy και Isaac θα επιστρέψουν, θα έχουν μαζί τους αρκετά νέα πρόσωπα.

Τα νέα μέλη περιλαμβάνουν τη Leila Khan, η οποία θα υποδυθεί τη Sahar Zahid, μια μαθήτρια του σχολείου Higgs. Ο Jack Barton, ο οποίος θα υποδυθεί τον David, τον μεγαλύτερο αδερφό του Nick. Ο Bradley Riches, ο οποίος θα υποδυθεί τον James McEwan, έναν μαθητή του σχολείου Truham, και η Nima Taleghani ως κύρια Farouk, δασκάλα στο σχολείο Truham.

Η πρώτη σεζόν του Heartstopper προβάλλεται αυτήν τη στιγμή στο Netflix και η σειρά έχει ανανεωθεί για τις σεζόν 2 και 3.

Το καστ του Heartstopper γιόρτασε το Pride απαντώντας σε ομοφοβικούς διαδηλωτές

To Netflix έδωσε το ΟΚ για άλλες δύο σεζόν του Heartstopper