H SHERRY VINE στο φετινό Outview Film Festival

06/04/2016

Το φετινό 10o Outview Film Festival της Αθήνας πλησιάζει με ταχύτατους ρυθμούς και ήδη ονόματα διεθνούς φήμης, δηλώνουν το παρόν! Ένα από αυτά είναι και η γνωστή Αμερικανίδα drag queen, Sherry Vine, η οποία έρχεται στην Αθήνα να παρουσιάσει σε Πανευρωπαϊκή Πρεμιέρα το «Just For One Day». Η Sherry Vine είναι ευρέως γνωστή για τα –περίπου 100- video παρωδίες που έχει δημιουργήσει με τον σκηνοθέτη Francis Legge, εμπνευσμένα από διάσημα κομμάτια των Lady Gaga, Madonna, Britney Spears, Katy Perry, Adele, JLo και λοιπών, τα οποία και κερδίζουν ασταμάτητα likes στο YouTube! Σαρώνουν οι παρωδίες των: “Poker Face”, “Paparazzi”, “Womanizer”, “Bad Romance”, “Give It 2 Me”, “Marry the Night”, “Born This Way”, “4 Minutes”, “Telephone”, “We Found Love” και “Alejandro”.

Η περσόνα της Sherry Vine πρωτοεμφανίστηκε το 1992 και έκτοτε έχει λάβει μέρος σε ταινίες, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές ή διαδικτυακές σειρές, θεατρικά έργα, περιοδείες, performances σε όλο τον κόσμο. Την έχουμε παρακολουθήσει σε παραγωγές όπως το “Raspberry Reich” του Bruce LaBruce, στη γνωστή ιστορική ταινία “Stonewall” του Nigel Finch, και σε άλλες όπως “Charlie”, “Francesca Page”, “Wigstock”, “House of Shame: Chantal All Night Long”, “Teen”, “Scream” (“η καλύτερη κωμική performance του έτους” σύμφωνα με τους LA Weekly), “The RuPaul Christmas Special”, “Mutti The Movie”, “The Charmed Life” και “Mr. & Mrs. Porebski”. Την έχουν θαυμάσει άνθρωποι στην Αμερική, στην Αυστραλία και την Ευρώπη, όπου έχει παρουσιάσει μοναδικά shows!

Και μέσα σε όλο αυτό το γεμάτο πρόγραμμά της η Sherry αποφασίζει να μας κάνει την τιμή να παρουσιάσει στο φετινό εορταστικό 10ο Outview το πρώτο ταινιάκι μικρού μήκους που υπογράφει η ίδια και στο οποίο πρωταγωνιστεί υπό τις οδηγίες του στενού της συνεργάτη Francis Legge. Σε αυτό, το drag είδωλο Sherry Vine, έχει αποσυρθεί από τη show business, γίνεται διεθνής κατάσκοπος και προσπαθεί να αποτρέψει τη διαβόητη Lady GoDiva από το να κλέψει τις σοκολάτες όλου του κόσμου!

Παράλληλα στα πλαίσια του Φεστιβάλ η Sherry Vine την Παρασκευή 15 Απριλίου θα δώσει performance στο κλαμπ Appartment, όπου και θα ακολουθήσει πάρτυ (από αυτά τα γνωστά του Φεστιβάλ!). Επίσης! Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, θα διοργανωθεί σεμινάριο από τη Sherry για τη δημιουργία video παρωδιών, κάτι που πραγματικά η ίδια ξέρει να κάνει πολύ καλά!

https://youtu.be/BMdoYbpy2Nk?t=2

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!