Η επιδημία του κορονοϊού έχει αναγκάσει σε ακύρωση ή αναβολή πολλά σημαντικά events. Γενέθλια, φεστιβάλ, αποφοιτήσεις, γάμους, αλλά ένα ζευγάρι που είχε προγραμματίσει να νυμφευθεί τον Οκτώβριο, με όλα αυτά που γίνονται, άλλαξε γνώμη και δεν ήθελαν να περιμένουν άλλο.

Έτσι, η Reilly Jennings και η Amanda Wheeler πήγαν να πάρουν την άδεια γάμου τους, και κατευθύνθηκαν στο δικαστήριο όταν, σύμφωνα με την θέση τη Reilly, ο δήμαρχος ανακοίνωσε το κλείσιμο του γραφείου γάμου.

Όμως, ένας φίλος τους, ο Matt Wilson, τους είπε ότι χειροτονήθηκε και προσφέρθηκε να τελέσει εκείνος το μυστήριο. Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η πανδημία είναι μία πραγματικότητα και δε θα μπορούσε ο γάμος να τελεστεί με τον κλασικό τρόπο, λόγω της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reilly Jennings (@reillyjennings) στις

Έτσι, η Reilly και η Amanda ντύθηκαν, στάθηκαν έξω στο δρόμο και ο Mat τέλεσε τον γάμο τους από το παράθυρο του διαμερίσματός του φωνάζοντας. Ο κόσμος παρακολούθησε το μυστήριο από τον δρόμο, κρατώντας αποστάσεις, ή μέσα από τα αυτοκίνητά τους.

Ο Mat φώναξε ολόκληρη την τελετή από το παράθυρο του τετάρτου ορόφου και τα ζευγάρι απαντούσε επίσης φωνάζοντας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reilly Jennings (@reillyjennings) στις

“Μέσα από την αβεβαιότητα και την απελπισία που όλοι αισθανόμαστε τώρα, το να νυμφευθώ την αγάπη της ζωής μου στην πιο NYC στιγμή, ήταν τέλεια” , έγραψε η Reilly. «Περίμενα 4 χρόνια για να αποκαλέσω την [Amanda] σύζυγό μου και αυτό ήταν μόνο το κεράσι πάνω από την αγάπη που νιώθω κάθε μέρα» .