Φυσικά και ο Μάρκος Σεφερλής έχει γκέι φίλους

0
742
«Γιατί ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο αρνητικών κριτικών», αναρωτιέται μία δημοσιογράφος κυριακάτικης εφημερίδας, καλώντας έναν συνεργάτη του κ. Σεφερλή να απαντήσει.

Το βάρος τώρα πέφτει στον Γιάννη Καπετάνιο να δώσει μια εξήγηση σ΄αυτή τη θεωρία συνομωσίας που θέλει μια συγκεκριμένη ομάδα γκέι ατόμων να επιθυμούν την καταστροφή του λαοφιλή κωμικού.

«Για μένα είναι ντροπής πράγματα και μικροπρέπεια κάποια άνθρωποι, στοχευμένα, να πυροβολούν τον Μάρκο, που προσφέρει γέλιο και χαρά στον κόσμο. Μεγάλη αδικία για τον Μάρκο, που έχει έναν τεράστιο θίασο και ζει κόσμος και οικογένειες μέσα από αυτόν. Τι θέλουν πια; Να μην υπάρχει σάτιρα στην Ελλάδα; Να μην υπάρχει επιθεώρηση; Να γίνουμε όλοι καταθλιπτικοί;», λέει ο Γιάννης Καπετάνιος.

«Είναι ρατσιστής ο Μάρκος με ποιους; Με τους γκέι; Μα, έχει συνεργάτες και φίλους γκέι. Με ανθρώπους με αναπηρίες; Ποιοι τα λένε αυτά; Ο Μάρκος στέκεται στους ανθρώπους με αναπηρίες έμπρακτα.

Τι δεν ακούσαμε τελευταία… Ότι ο Μάρκος μειώνει τις γυναίκες, τις οποίες τιμά και λατρεύει -είναι ιππότης με τις γυναίκες. Απλά υπάρχει μια μερίδα σνομπ κουλτουριάρηδων που δεν θέλει την πλάκα, το γέλιο, αλλά θέλει τη λύπη και τη μιζέρια. Να ζούμε όλοι στο σκοτάδι, στη θλίψη», σημειώνει ο Γιάννης Καπετάνιος.

Κι αυτό αφού η ίδια δημοσιογράφος είχε καλέσει έναν άλλον συνεργάτη (Σταύρο Νικολαϊδη) του Σεφερλή να απαντήσει στο «γιατί ο Μάρκος δέχεται τόσο μεγάλο πόλεμο από το μιντιακό σύστημα».

Ανυπομονώ, μόνος, να δω ποιος θα είναι ο επόμενος συνεργάτης του κυρίου Σεφερλή που θα επιστρατευτεί για να μας εξηγήσει ότι το πρόβλημα δεν είναι με τα ομοφοβικά αστεία αλλά με τους (γκέι) χαρακτήρες μας που δεν αντιλαμβάνονται το χιούμορ. Τουλάχιστον να είναι κάποιος από τους γκέι φίλους ή συνεργάτες του κύριου Σεφερλή για να μπορέσουμε και εμείς να τον ρωτήσουμε και κάποια πράγματα.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!