Ο Trey Hogan, πρωτοετής στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας αποφάσισε να κάνει κάτι όταν ένας ομοφοβικός ρατσιστής διαδηλωτής πήρε ένα μεγάφωνο και άρχισε να “κηρύττει” έξω από το προαύλιο του Πανεπιστημίου του.

Φοιτητής τα έβαλε με ομοφοβικό ρατσιστή, ο οποίος κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε “Οι Black Lives Matter είναι ρατσιστές κακοποιοί” και φορούσε ένα καπέλο “Make America Great Again” – καπέλο με το προεκλογικό σύνθημα του Donald Trump, άρχισε να κηρύττει το μίσος, και τότε ήταν που ο Hogan αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό.

“Απλά είχα την ιδέα να πνίξω τον ήχο του με τον δικό μου ήχο. Οπότε, πήρα το τρομπόνι μου… ‘Ημουν αρκετά διστακτικός στην αρχή, αλλά όλοι άρχισαν να το υποστηρίζουν” , δήλωσε ο Hogan στο WLTX News. “Έλεγε μερικά γεμάτα μίσος πράγματα, και απλά δε συμφωνούσα με τίποτα από αυτά” .

https://twitter.com/FirenzeMike/status/1297292311811022852?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1297292311811022852%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.queerty.com%2Fstudent-battles-anti-black-lives-matter-protester-trombone-20200827

Στο βίντεο, με τον Hogan να προσπαθεί να πνίξει τα μηνύματα μίσους του διαδηλωτή, φαίνονται πάρα πολλά άτομα από κάτω να τον επικροτούν κάθε φορά που έπιανε το τρομπόνι του.

“Δεν περίμενα τόσα πολλά άτομα να αντιδρούν σε εμένα με αυτόν τον τρόπο. Αλλά είναι ωραία αίσθηση. Αισθάνομαι αρκετά καλά που ξέρω ότι οι άνθρωποι είναι τόσο υποστηρικτικοί σε αυτό που έκανα και ήθελαν να δείξουν την υποστήριξή του σε εμένα” .

Το βίντεο με τον φοιτητή έγινε viral

Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, Bob Caslen, όπου φοιτά ο φοιτητής, επαίνεσε το φοιτητικό σώμα που αντέδρασε στον διαδηλωτή.

“Μπορεί ο διαδηλωτής στο Greene St. σήμερα να είχε το συνταγματικό δικαίωμα να είναι εκεί και να λέει ότι θέλει, αλλά οι λέξεις του δεν αντανακλούν τις αξίες και τις αρχές του πανεπιστημίου μας. Συγχαίρω τους φοιτητές μας που εξέφρασαν ειρηνικά την αντίθεσή τους στο μίσος που κήρυττε” .

O Hogan έπαιζε με το τρομπόνι του για 2 ώρες έως ότου το μεγάφωνο του διαδηλωτή σταμάτησε να λειτουργεί. Μετά από αυτό, μια τοπική πιτσαρία επικοινώνησε με τον Hogan και του πρόσφερε δωρεάν πίτσα για το υπόλοιπο των φοιτητικών του χρόνων.