Γίνε γκουρμέ σε 20′ λεπτά με αυτό το πιάτο και κάνε τον να σε ερωτευτεί! Γιατί θα σε ερωτευτεί δεν παίζει…
Υλικά που θα χρειαστείς:
- 2 κ.σ. βούτυρο Κέρκυρας
- 500 γρμ. φαρφάλες (βρασμένες για 9 λεπτά σε αλατισμένο νερό)
- 4 φιλετάκια κοτόπουλο ( από μπούτι) κομμένο σε λωρίδες
- 5-6 μανιτάρια πόρτο μπέλο ( ξεφλουδισμένα και κομμένα στα 2)
- 2 φιρίκια κομμένα σε κύβους χωρίς να τα ξεφλουδίσεις.
- 200 – 250 γρμ. ( 1 ποτήρι) κόκκινο γλυκό κρασί
- Αλάτι, πιπέρι.
Πώς να το φτιάξεις:
Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρεις με το βούτυρο (αφού κάψει καλά) το κοτόπουλο και όταν πάρει χρώμα προσθέτεις τις φαρφάλες τα μανιτάρια και το φιρίκι ανακατεύουμε και συνεχίζεις το σοτάρισμα για 2 – 3 λεπτά. Σβήνεις με το κρασί αλατοπιπερώνεις.
Άφησε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά!
Τόσο εύκολο ήταν…