Ο Ezra Miller δηλώνει non-binary

13/11/2018

“We Need to talk about Ezra”

O Ezra Miller, πέρα από ένας καταπληκτικός ηθοποιός, είναι και ένας άνθρωπος που δεν έκρυψε ποτέ τον εαυτό του. Κυρίως, γιατί πιστεύει πως δεν αφορά κανέναν. Και καλά κάνει.

Σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter, στα πλαίσια ενός αφιερώματος του περιοδικού, για τις πιο επιδραστικές νέες προσωπικότητες της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος, ο ηθοποιός δήλωσε πως πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary, απομακρύνοντας τον εαυτό του από το φυλετικό δίπολο, αλλά και από τον ορισμό “queer”, που δήλωσε στα 19 του.

“Το ‘Queer’ σημαίνει όχι, δεν το κάνω αυτό. Δεν προσδιορίζομαι ως άντρας. Δεν προσδιορίζομαι ως γυναίκα. Μετά βίας προσδιορίζομαι ως άνθρωπος.”

Ο Miller μίλησε για πρώτη φορά αναφορικά με την σεξουαλικότητά του, το 2012, σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Out”.

Στην τωρινή όμως συνέντευξη μοιράστηκε και μία εμπειρία του, που συγκαταλέγεται στο πονεμένο κεφάλαιο του #MeToo: “Ήμουν ανήλικος και πήγαν να μου προσφέρουν κρασί. Με ρώτησαν ‘Θες να πάρεις μέρος στην ταινία μας σχετικά με την gay επανάσταση;’ Τους απάντησα ‘Όχι, είστε τέρατα’. ”

Επόμενη κινηματογραφική εμφάνιση του ηθοποιού, θα είναι το “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, που αναμένεται σύντομα στις αίθουσες.

konstantinos karaganis

Με λένε Κωνσταντίνο, και προσπαθώ να είμαι καλά... Όταν δεν είμαι, στρέφομαι είτε στην δουλειά μου, που δεν είναι άλλη από την υποκριτική τέχνη, είτε στον κινηματογράφο, που δεν είναι κάτι άλλο πέρα από το κόλλημα της ζωής μου... Μην ξεχνάτε: όπως και κάθε άλλο πράγμα στη ζωή, ο κινηματογράφος δεν πρέπει να έχεις ταμπέλες... Καλές Προβολές...
Δες και αυτό!