Ο Άντονι Ποσόβσκι του Queer Eye μιλάει τη μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του να βγαίνει με άνδρες και να βγαίνει με γυναίκες, εξηγώντας από την εμπειρία του, το πώς το έζησε ο ίδιος. Σε συνέντευξή του στο Glamour UK μίλησε για τα ερωτικά του ραντεβού ανά τα χρόνια και για το πώς έμαθε μέσα από τις εμπειρίες του περισσότερα πράγματα για την σεξουαλικότητά του με τον καιρό.

Εξηγεί ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά να βγαίνει με άνδρες και γυναίκες
Εξηγεί ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά να βγαίνει με άνδρες και γυναίκες

“Νομίζω, ότι ένα μέρος μου, αν θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πάντα ήξερε ότι με ενδιέφεραν οι άνδρες” , είπε και συνέχισε, “Αλλά ταυτόχρονα, είχα σχέσεις με γυναίκες, όπου ήμουν πραγματικά χαρούμενος και ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με τις γυναίκες αυτές. Ήταν μια από εκείνες τις περιόδου που σκέφτεσαι: “Όταν βρω τον σωστό, θα ξέρω ότι ήρθε η ώρα” .

Στη συνέχεια ο Ποσόβσκι εξήγησε ότι όταν ξεκίνησε να βγαίνει με άνδρες ήταν που ξεκίνησε να αισθάνεται ανασφάλεια για το σώμα του. Ο 35χρονος είπε ότι ήταν “πιο άνετος” με την εικόνα του σώματός του όταν «ήταν σε σχέσεις με τις γυναίκες, επειδή δεν υπήρχε κάποιο συναίσθημα σύγκρισης» :

«Ήταν η πρώτη μου σχέση με έναν άντρα που με έκανε να κοιτάξω τον εαυτό μου, και σκέφτηκα κάτι του τύπου: « Ωχ, οι δικοί μου δικέφαλοι δεν είναι τόσο μεγάλοι όσο οι δικοί του» ή ότι: “Τα πόδια μου είναι μακρύτερα, μακάρι όμως, ο κορμός μου να ήταν πιο μακρύς.”

Ο Ποσόβσκι παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει πολύ σκληρός με τον εαυτό του για το σώμα του, αλλά πιστεύει ότι οι άνθρωποι «δεν πρέπει να είναι έτσι» .
«Οι γυναίκες και οι άνδρες δέχονται κάθε είδους κοινωνικές πιέσεις» , συνέχισε, «μερικές φορές επιβάλλουν τα ίδια τα άτομα στον εαυτό τους τέτοιες αντιλήψεις – ό, τι στον κόρακα κι αν είναι αυτές» .

Ο Ποσόβσκι μίλησε επίσης για τα άγχη που αντιμετωπίζει, ως μια περσόνα μπροστά στην κάμερα και πώς αποφάσισε ενεργά να αλλάξει τη διατροφή του με αποτέλεσμα να αισθάνεται λιγότερο “σκουπίδι” .

“Από τότε που ξεκίνησε η εκπομπή, έχω μειώσει σημαντικά τα γαλακτοκομικά προϊόντα” , δήλωσε, “αυτό άλλαξε πολύ το σώμα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το τυρί, αλλά όταν βρίσκεσαι συνεχώς μπροστά από μία κάμερα, βλέπεις τον εαυτό σου υπό μια συγκεκριμένη γωνία και αυτό μπορεί πολλές φορές να σε κάνει τρελό.”

Συνέχισε:

«Είναι μέρες τώρα που όταν ξυπνάω, αισθάνομαι σαν σκουπίδι, και τρώω λαχανικά και πηγαίνω στο γυμναστήριο δύο φορές την ημέρα. Άλλοτε, είναι μέρες που αισθάνομαι πολύ καλά για τον εαυτό μου και χτυπάω δυο μπιφτέκια, μια πίτσα και ένα μιλκσέικ και ίσως να φάω και δύο σοκολάτες σε μία μέρα.”