Πρίν από λίγη ώρα η Κυπριακή δημόσια ραδιοτηλέοραση μετέδωσε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Alter Ego”, με το οποίο οι Minus One θα εκπροσωπήσουν τη μεγαλόνησο στον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το τραγούδι αποτελεί συνθετική και στιχουργική σύμπραξη Κύπρου και Σουηδίας καθώς οι δημιουργοί του είναι το συγκρότημα Minus One αλλά και ο διάσημος σκανδιναβός συνθέτης Thomas G:son, γνωστός από τις συμμετοχές του στη Eurovision, μεταξύ των οποίων και το Euphoria.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι τους Minus One μπορεί και να τους ακούτε πρώτη φορά αλλά το συγκρότημα αφενώς είναι δημοφιλέστατο στην Κύπρο ενώ ήταν το μεγάλο φαβορί στην περσινή Κυπριακή επιλογή για την Eurovision.

O τραγουδιστής του συγκροτήματος μάλιστα, François Micheletto, προκρίθηκε χθες στο The Voice of France κάνοντας τους κριτές να γυρίσουν την καρέκλα τους με τη μοναδική του φωνή, στην οποία αξίζει να ποντάρεις είτε σου αρέσει το ροκ σαν μουσικό στυλ είτε όχι.

Μπορείτε να στηρίξετε την Κύπρο ή οποιαδήποτε άλλη αγαπημένη σας έως τώρα συμμετοχής τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision συμμετέχοντας στο διαρκώς ανανεωμένο poll του oikotimes.com.

Καλή επίτυχία Κύπρος.