Εθνικό Θέατρο: Κύκλος συζητήσεων 2023-2024 «Αναπηρία και ισότητα: προκλήσεις και προοπτικές»

11/03/2024
από

Ο κύκλος συζητήσεων που άνοιξε το Εθνικό Θέατρο πάνω σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία συνεχίζεται. Την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή, στο κτήριο Τσίλλερ, μια δημόσια συζήτηση με θέμα: «Αναπηρία και ισότητα: προκλήσεις και προοπτικές».

Στη συζήτηση συμμετέχουν η ηθοποιός-stand up comedian Κατερίνα Βρανά, η ηθοποιός Βασιλική Δρίβα, η αθλήτρια με αμαξίδιο Γεωργία Καλτσή, ο ηθοποιός-stand up comedian Πάνος Κατσής, η συνιδρύτρια και διευθύντρια της Black-Light Χρυσέλλα Λαγαρία και το ιδρυτικό μέλος της Black-Light Θοδωρής Τσάτσος. Τον συντονισμό έχει αναλάβει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και την αρχισυνταξία ο Γιώργος Πράτανος. Η συζήτηση θα διεξαχθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από τη liminal.

Η εκδήλωση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ δελτία εισόδου θα είναι διαθέσιμα την ίδια μέρα από τις 17.30 στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου στο κτήριο Τσίλλερ. Οι αίθουσες του Εθνικού Θεάτρου είναι προσβάσιμες σε χρήστες-χρήστριες αναπηρικού
αμαξιδίου, ενώ οι σκύλοι-οδηγοί είναι ευπρόσδεκτοι.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 19:00 – Κτήριο Τσίλλερ – Κεντρική Σκηνή

Συμμετέχουν: Κατερίνα Βρανά, ηθοποιός και stand up comedian, Βασιλική Δρίβα, ηθοποιός, Γεωργία Καλτσή, αθλήτρια με αμαξίδιο, Χρυσέλλα Λαγαρία, συνυδρύτρια και διευθύντρια της Black – Light, Πάνος Κατσής, ηθοποιός και stand up comedian, Θοδωρής Τσάτσος, ιδρυτικό μέλος της Black – Light. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Αρχισυνταξία: Γιώργος Πράτανος

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από
τη liminal.
Δες και αυτό!