Εταιρία που διοργανώνει κρουαζιέρες ζητά από τους επιβάτες να σταματήσουν να γυρίζουν γκέι πορνό στα πλοία της

12/02/2023
από
Ένας κορυφαίος gay τουριστικός πράκτορας και η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο ζητά ευγενικά από τους γκέι επιβάτες να σταματήσουν να κάνουν πορνό ταινίες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Η γκέι εταιρεία ταξιδιών Atlantis Events και η Royal Caribbean υπέγραψαν κοινή ανακοίνωση, ζητώντας από τους ξαναμμένους παραθεριστές να σταματήσουν να κάνουν ταινίες για ενήλικες για OnlyFans ή Just For Fans ή να δημοσιεύουν γυμνές φωτογραφίες από το πλοίο.

Όποιος παραβιάζει αυτόν τον νέο κανόνα θα αποβάλλεται από την κρουαζιέρα.

Το κρουαζιερόπλοιο Fort Lauderdale, το οποίο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επιβατηγά πλοία που κατασκευάστηκαν ποτέ, αναχώρησε για ένα queer ταξίδι μιας εβδομάδας στην Καραϊβική το Σάββατο (4 Φεβρουαρίου).

Ωστόσο, πριν από την κρουαζιέρα, η Atlantis Events προειδοποίησε τους επιβάτες να μην ανεβάζουν σεξουαλικά βίντεο από τα πλοία της, αφού αρκετά από αυτά έγιναν viral στο παρελθόν.

«Ενώ θέλουμε όλοι να διασκεδάσουν, υπάρχουν όρια και γι’ αυτό σας ζητάμε να σέβεστε όλους τους επισκέπτες και τους συνεργάτες μας στην κρουαζιέρα», αναφέρεται στο εγχειρίδιο επισκεπτών.

«Παρακαλώ μην δημοσιεύετε οτιδήποτε σεξουαλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε δημόσιο φόρουμ ή άλλο διαδικτυακό χώρο.

Όποιος επισκέπτης δημοσιεύει μια τέτοια φωτογραφία ή βίντεο θα κληθεί να εγκαταλείψει το πλοίο χωρίς επιστροφή χρημάτων».

 
Δες και αυτό!