Επίθεση συμμορίας κατά τρανς γυναίκας στο Γκάζι

767
φωτογραφία αρχείου
Η Βανέσσα μίλησε στο NEWS 24/7 και τον Πάνο Κωδωνά για την άγρια τρανσφοβική επίθεση που δέχθηκε από ομάδα 15 ατόμων, έξω από κλαμπ στο Γκάζι.

Όπως αποκαλύπτει, τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν πολύ δυνατά, τα κίνητρα των δραστών ήταν τρανσφοβικά, με την ίδια να έχει προχωρήσει ήδη σε καταγγελία στις Αρχές και συγκεκριμένα στο τμήμα Ρατσιστικής Βίας.

Πρόκειται για μια συμμορία, μια ομάδα νεαρών ατόμων, οι οποίοι είναι γνωστοί στην περιοχή και δημιουργούν πολύ συχνά ζητήματα έξω από από το κλαμπ στο οποίο εργάζομαι. Εκείνο το βράδυ ήρθαν για ακόμη μια φορά και ξεκίνησαν να εξαπολύουν ύβρεις και απειλές. Αρχικά προσπάθησα να τους εξηγήσω με όμορφο τρόπο, ότι θα πρέπει να φύγουν, αλλά ήταν αγριεμένοι”, αναφέρει.

“Ήταν στην ουσία μια καταδρομή επίθεση. Αρχικά το περιστατικό ξεκίνησε με 4-5 άτομα και στη συνέχεια ήρθαν 10 ακόμη. Ήταν μια στοχευμένη επίθεση, επειδή στο μέρος αυτό συχνάζουν πολλά ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα”, δηλώνει στο NEWS 24/7 η Βανέσσα.

“Δυστυχώς, τα περιστατικά βίας εντείνονται μέρα με τη μέρα, λόγω της ανόδου της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα. Σκοπός τους είναι να κυριεύσει ο φόβος τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα. Αυτός είναι ο στόχος τους και αυτή θα είναι η νίκη τους, αν καταφέρουν να μας τρομοκρατήσουν. Δεν θα πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό. Οι πληγές του σώματος θα κλείσουν, όμως οι πληγές του φόβου δεν θα κλείσουν ποτέ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.