Ένα παθιασμένο (γκέι) φιλί στο “Μια νύχτα του Αυγούστου” της ΕΡΤ

27/11/2022
Το 8ο επεισόδιο της σειράς “Μια Νύχτα τον Αύγουστο” προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην κρατική τηλεόραση.

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος της Victoria Hislop – τη δεύτερη μετά “Το Νησί” – που προβάλλεται από την ΕΡΤ.

Η σειρά, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις για τις ερμηνείες των ηθοποιών, περιλαμβάνει και σκηνές ομόφυλης συντροφικότητας.

Όπως για παράδειγμα αυτή που προβλήθηκε στο 8ο επεισόδιο.

Ενδεικτικός ήταν και ο διάλογος στη σκηνή του φιλιού.

– Έχω ακούσει για ξένα μέρη, που ζουν μαζί οι άνδρες.
– Βλακείες.
– Φιλάς; Στο στόμα;
– Όταν με φιλάνε, φιλάω, Δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ;
– Φιλιούνται οι άνδρες μεταξύ τους;
– Κάποιοι φιλιούνται. Όχι, εσύ από ότι καταλαβαίνω.
– Δεν θα μ΄άρεσε!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επεισόδιο και τη σειρά στην πλατφόρμα του ΕRTFLIX.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!