Είδωλο της K-Pop θα πρωταγωνιστήσει σε νέα ΛΟΑΤΚΙ+ σειρά του Netflix

04/07/2024
από
O σταρ της K-Pop, Ok Taec-yeon, θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στη νέα ερωτική ιστορία του Netflix «Soul Mate».

Στη live-action δραματική σειρά πρωταγωνιστούν ο Hayato Isomura και ο Ok Taec-yeon, μέλος του νοτιοκορεατικού boy band 2PM.

Η σειρά «Soul Mate», σε σενάριο και σκηνοθεσία της Shunki Hashizume, εξερευνά το ταξίδι των ψυχών που συνδέονται και αντέχουν στο πέρασμα των χρόνων παρά την απόσταση. Η σειρά αγγίζει «τη χαρά, τον πόνο και τους βαθύτατους δεσμούς».

Όπως περιγράφεται από το Netflix, «διασχίζοντας τις πόλεις του Βερολίνου, της Σεούλ και του Τόκιο, το Soul Mate αφηγείται μια 10ετή ιστορία αγάπης μεταξύ δύο νέων ανδρών. Όλα ξεκινούν όταν ο Ryu Narutaki (Hayato Isomura), που άφησε τα πάντα πίσω του στην Ιαπωνία, σώζεται από έναν πυγμάχο ονόματι Johan Hwang (Ok Taec-yeon) σε μια ξένη χώρα».

Στο X/Twitter, το Netflix δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο των Taec-yeon και Isomura από τη σειρά, την οποία περιέγραψε ως «μια 10ετή ιστορία αγάπης μεταξύ δύο νέων ανδρών».

Μετά την παραπάνω ανάρτηση, πολλοί χρήστες κάλεσαν το Netflix να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για μια ιστορία αγάπης και όχι απλώς ένα bromance.

Οι θαυμαστές του Taec-yeon σχολίασαν την ανακοίνωση μοιράζοντας τον ενθουσιασμό τους που το αστέρι της K-Pop θα μπορούσε να παίξει έναν γκέι χαρακτήρα.

Ο εκτελεστικός παραγωγός Dai Ota δήλωσε για τη σειρά, η οποία ξεκίνησε μετά από συζήτηση που είχε με τη Hashizume: «Φτάσαμε στην απόλυτη ιστορία πεπρωμένου, όπου άνθρωποι από διαφορετικές κουλτούρες και υπόβαθρα συναντιούνται σε μια ξένη χώρα και οι ζωές τους διασταυρώνονται.

«Η ιστορία, γεμάτη με τις χαρές και τους πόνους της ζωής, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερμηνείες των Isomura και Taec-yeon, θα ζεστάνει τις καρδιές των θεατών».

Ο Taec-yeon είπε για τη συνεργασία του με τη σειρά: «Ο χαρακτήρας του Johan Hwang μου κίνησε την περιέργεια, και οι εσωτερικές του μάχες και ο πόνος του έμειναν μαζί μου για πολύ καιρό αφότου διάβασα το σενάριο. Για να προετοιμαστώ, έχασα βάρος και υποβλήθηκα σε προπόνηση πυγμαχίας, και συνέχισα να προπονούμαι επιμελώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για να υποδυθώ τον Johan όσο το δυνατόν καλύτερα».

Από την πλευρά του, η σκηνοθέτης ανέφερε ότι «ο χρόνος που περάσαμε υφαίνοντας αυτή την ιστορία με τους πρωταγωνιστές μας, το καστ και το συνεργείο ήταν προκλητικός αλλά και ευτυχισμένος. Όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό το έργο είναι αδελφές ψυχές».
Δες και αυτό!