Το κανάλι NBCUniversal υποστηρίζει εκστρατεία για την καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος των ΛΟΑΤ ατόμων. Η καμπάνια ονομάζεται: ‘Beyond I Do’ .

Δυνατή καμπάνια κατά των διακρίσεων σε βάρος των ΛΟΑΤ ατόμων
Δυνατή καμπάνια κατά των διακρίσεων σε βάρος των ΛΟΑΤ ατόμων

Το κανάλι NBCUniversal, σε συνεργασία με την ΜΚΟ Ad Council, εγκαινιάζει σήμερα, Τρίτη 29/10, μια διαφημιστική καμπάνια δημόσιας υπηρεσίας, που έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των διακρίσεων εις βάρος των μελών της ΛΟΑΤ κοινότητας.

Η εκστρατεία επικεντρώνεται στο ότι σε 30 πολιτείες, κάποιος πολίτης νομιμοποιείται να πυρπολήσει, να εκδιώξει ή να αρνηθεί την εξυπηρέτηση σε ένα ΛΟΑΤ άτομο. Το ζήτημα αποτελεί το αντικείμενο μιας υπόθεσης, που εξετάζεται επί του παρόντος από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Η καμπάνια ακολουθεί μια μητέρα, που καμαρώνει για τα χαρίσματα και τα προσόντα του γιου της. “Όταν ο Andrew απολύθηκε ξαφνικά από τη δουλειά του, επειδή είναι γκέι, κυριολεκτικά ένιωσα την καρδιά μου να σπάει” , λέει. “Πώς προετοιμάζεις το παιδί σου για κάτι τέτοιο;” Ελπίζει ότι στο μέλλον, όλοι οι άνθρωποι θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό, ισότητα και αγάπη.

“Η αφήγηση μιας καλής ιστορίας είναι το θεμέλιο αυτού που κάνουμε στο NBCUniversal και όταν είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε την εκστρατεία “Beyond I Do” της Ad Council, αρπάξαμε την ευκαιρία” , δήλωσε ο Steven Rummer, senior VP, strategy & creative, advertising and partnerships, NBCU.

“Η δουλειά μας με την Ad Council, μας επέτρεψε να βγούμε έξω από την καθημερινή εργασία μας και να χρησιμοποιήσουμε τους δημιουργικούς πόρους και τις δεξιότητές μας για να φωτίσουμε ένα σημαντικό και επίκαιρο ζήτημα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων με αληθινές εμπνευσμένες ιστορίες” .

“Αυτή η καμπάνια έχει ένα σαφές και ισχυρό μήνυμα: είμαστε όλοι άνθρωποι και αξίζουμε ίσα δικαιώματα, αλλά σε 30 πολιτείες τα ΛΟΑΤ άτομα στερούνται των βασικών τους δικαιωμάτων.” 

Δείτε το: