Διάσημα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια που χώρισαν το 2023

229
Το 2023 ήταν μια ανήσυχη και γεμάτη χρονιά για τα διάσημα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια. Πολλά αρραβωνιάστηκαν, κάποια παντρεύτηκαν, και μερικά δυστυχώς αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι σχέσεις μπορεί να τελειώσουν για πολλούς και διάφορους λόγους. Αν και πολλές φορές οι fans είναι δυσαρεστημένοι όταν ένα αγαπημένο τους ζευγάρι χωρίζει, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ακόμα και ο χωρισμός είναι μέρος της ζωής.

Ας δούμε, λοιπόν, τα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια που χώρισαν το 2023 (μέχρι στιγμής):

Lukas Gage & Chris Appleton

Μετά από μόλις έξι μήνες γάμου, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγες μέρες ο Appleton έστειλε τα χαρτιά διαζυγίου στον Gage, αφού φυσικά προβλήθηκε το επεισόδιο του γάμου τους στη σειρά των Kardashians. Συνολικά, ήταν σε σχέση για λιγότερο από ένα χρόνο. It was not meant to be!

Ashlyn Harris & Ali Krieger

Οι γνωστές ποδοσφαιρίστριες φαίνεται να χώρισαν στις 19 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και απέκτησε δύο παιδιά μέσω τεκνοθεσίας. Ευτυχώς, ακούγεται ότι ο χωρισμός του έγινε σε φιλικά πλαίσια.

Ricky Martin & Jwan Yosef

Ricky Martin and Jwan Yosef

Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε με τον πρώην σύντροφό του Jwan Josef το 2017, και έχει δύο παιδιά μαζί του. Τον Ιούλιο του 2023, το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος του γάμου τους, μέσα από μια κοινή δήλωση στην οποία εξηγούσαν ότι αυτή είναι η πιο σωστή απόφαση για εκείνους.

Billy Porter & Adam Smith

Billy Porter and Adam Smith

Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από έξι χρόνια γάμου. Σε μια δήλωσε στο περιοδικό People, τον Ιούλιο, ο Porter και ο Smith ξεκαθάρισαν ότι το διαζύγιο συνέβη σε φιλικά πλαίσια και μετά από πολλή σκέψη. Οι δυο τους ήταν μαζί για πολλά χρόνια πριν παντρευτούν.