Διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο ο γκέι πορνοστάρ Jessie Colter

18/05/2020
από

Ο γκέι πρωταγωνιστής ταινιών με ενήλικο περιεχόμενο, Jessie Colter διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, με μορφή που δε θεραπεύεται, και το ανακοίνωσε ο ίδιος στον social media την περασμένη εβδομάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessie Colter (@jessiecolterisaweirdo) στις


“Σας παρακαλώ να μη στεναχωρηθείτε ή να αναστατωθείτε εξαιτίας μου” έγραψε στο Twitter την Τετάρτη (13/05/20).

“Πάντα ήμουν συμφιλιωμένος μ’ αυτό. Αυτό που χρειάζομαι τώρα, περισσότερο από δάκρυα και συμπαράσταση, είναι χαμόγελα και χαρά. Αυτό που χρειάζομαι είναι να αισθάνομαι καλά και να νιώθω την αγάπη των άλλων, να γελάω και να περνάω χρόνο με τους ανθρώπους που τους νοιάζομαι.

Διαγνώστηκα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έχω δυσκολευτεί πολύ για να κάνω αυτό το ποστ, αλλά αισθάνομαι ότι είναι έντιμο να μιλήσω ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Θα ζήσω ακόμη ένα με δύο χρόνια, ή μερικές δεκαετίας, δεν ξέρω, αλλά πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Έζησα μία καταπληκτική ζωή, μία ζωή που πολλοί άνθρωποι θα ονειρεύονταν να έχουν, και γι’ αυτό είμαι πολύ ευλογημένος και ευγνώμων.” 

Μια μέρα πριν ανεβάσει αυτό το ποστ έκλεισε τα 38 και σχεδιάζει να ζήσει το υπόλοιπο που του απομένει όσο πιο γεμάτα μπορεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessie Colter (@jessiecolterisaweirdo) στις

Ο Colter έχει πρωταγωνιστήσει ως πορνοστάρ σε ταινίες για περισσότερο από μία δεκαετία και έχει συνεργαστεί με τις Hot House Video, Icon Male, Kink.com, Lucas Entertainment, Men.comTitanMen, Raging Stallion Studios, και άλλες εταιρείες. Μεγάλωσε σε μία μικρή πόλη στο Κεντάκι των ΗΠΑ, έχει κατακτήσει ένα Grabby, και ήταν υποψήφιος για GayVNs.
Δες και αυτό!