Δείτε τον Andrew Scott στο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix «Ripley»

05/03/2024
από
Netflix
Ο πρωταγωνιστής της κουήρ ταινίας All of Us Strangers (Άγνωστοι Μεταξύ Μας), Andrew Scott, είναι έτοιμος για τον επόμενο μεγάλο γκέι ρόλο του. Απολαύστε τον στο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix, Ripley, που μόλις κυκλοφόρησε.

Το τρέιλερ, όλο σε όμορφο ασπρόμαυρο χρώμα, δείχνει τον Scott να ενσαρκώνει και να «ζωντανεύει» τον θρυλικό απατεώνα Tom Ripley της Patricia Highsmith.

Καθώς ακούγεται το τραγούδι The Great Pretender, βλέπουμε την εκδοχή του Scott για τον Ripley, ο οποίος ταξιδεύει στην Ιταλία, γίνεται φίλος με τον γιο ενός πλούσιου άνδρα και σταδιακά αρχίζει να μπαίνει στη ζωή του.

«Ήρθε στην Ιταλία, μετακόμισε στο σπίτι του Dickie. Απλά δεν έφευγε», ακούγεται να λέει η υποστηρικτική φίλη του Dickie. «Ο Tom είναι ένας από αυτούς που εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους. Εκμεταλλεύεται τον Dickie».

Ο Scott είναι πραγματικά εκνευριστικός, καθώς κοιτάζει στωικά έξω από το παράθυρο, μιμείται τον φίλο του Dickie κοιτάζοντας τον καθρέφτη και λέει ψέματα. Ανυπομονούμε να τον παρακολουθήσουμε!

Ο Scott δεν είναι καινούργιος στο να υποδύεται λογοτεχνικούς κακοποιούς. Έπαιξε ως γνωστόν τον Moriarty στο Sherlock του BBC. Η εκδοχή του θρυλικού χαρακτήρα του χάρισε το τηλεοπτικό βραβείο BAFTA Καλύτερου Β ’Ανδρικού Ρόλου το 2012. Θα μπορούσε ένα ακόμη βραβείο να είναι καθ’ οδόν με αυτήν τη σειρά;

Εκτός από τον Scott, στο Ripley πρωταγωνιστούν ο Johnny Flynn ως Dickie Greenleaf, η Dakota Fanning ως Marge Sherwood, καθώς και οι Eliot Sumner, Maurizo Lombardi, Margherita Buy και John Malkovich.

Η σειρά θα έχει οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Απριλίου.
Δες και αυτό!