Δείτε το τρέιλερ της νέας λεσβιακής ταινίας “Drive-Away Dolls”

26/06/2023
από
Στο πρώτο τρέιλερ της λεσβιακής ταινίας Drive-Away Dolls βλέπουμε τις Margaret Qualley και Geraldine Viswanathan να βρίσκονται σε ένα γεμάτο εγκληματίες, λεσβίες και νότιες προφορές, roadtrip στις ΗΠΑ.

Αυτήν τη φορά, ο Ethan Coen συνεργάστηκε με τη σύζυγο του (Tricia Cooke) με σκοπό να δημιουργήσουν το Drive-Away Dolls, και όχι με τον αδελφό του όπως συνηθίζει. Η περιγραφή της ταινίας είναι η εξής: «Η ταινία ακολουθεί την Jamie (Qualley), ένα ανεμπόδιστο ελεύθερο πνεύμα που θρηνεί για έναν ακόμη χωρισμό με μια σύντροφο της, και τη σεμνή φίλη της Marian (Viswanathan), που χρειάζεται απεγνωσμένα να χαλαρώσει. Αναζητώντας μια νέα αρχή, οι δύο τους ξεκινούν ένα αυτοσχέδιο ταξίδι με προορισμό το Tallahassee, αλλά τα πράγματα γρήγορα πάνε στραβά όταν συναντούν μια ομάδα αδέξιων εγκληματιών».

Το τρέιλερ έχει τόνους από την κλασική επιρροή των Coen, με ιδιόρρυθμους εγκληματίες, έντονες προφορές, ταξίδια με το αυτοκίνητο και κανονικούς ανθρώπους που ζουν περιπέτειες που δεν είναι καθόλου κανονικές!

Η Jamie και η Marian αποτελούν μια υπέροχη ομάδα, καθώς παίζουν υπέροχα η μία με τις αντίθετες προσωπικότητες της άλλης, και ο Beanie Feldstein συμμετέχει ως ένας φίλος τους που είναι επίσης αστυνομικός.

Στο Drive-Away Dolls πρωταγωνιστεί και ο Pedro Pascal μαζί με τους Colman Domingo, Bill Camp και Matt Damon.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Όπως έχει γίνει γνωστό θα κυκλοφορήσει στις μεγάλες οθόνες κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.
Δες και αυτό!