Όλο και περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο της Lady Gaga, που γυρίζει σκηνές ως Harley Quinn για το επερχόμενο “Joker: Folie à Deux” κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και ενθουσιαζόμαστε όλο και πιο πολύ.

Η Gaga υπέγραψε το σίκουελ της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας το περασμένο καλοκαίρι. Η νέα ταινία λέγεται ότι είναι μιούζικαλ, με την Gaga να τραγουδά νέα τραγούδια.

Ενώ στην αρχή, δεν ξέραμε τι να περιμένουμε από αυτή τη νέα έκδοση της Harley Quinn από τον σκηνοθέτη Todd Phillips, τώρα έχουμε μια καλύτερη εικόνα χάρη σε ορισμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

 Μια φωτογραφία δείχνει το πρωτοσέλιδο της φανταστικής εφημερίδας “The Gotham Examiner”, με τον τίτλο «Crazy In Love» μαζί με μια φωτογραφία του Arkham State Hospital της Harleen Quinzel και μια φωτογραφία του Joker. «Ο Joker έχει μια νέα αγάπη…» γράφει η εφημερίδα.

Υπάρχουν, επίσης, φωτογραφίες που φαίνεται η Gaga «με στολή» ως χαρακτήρας. Ωστόσο, αντί για τα συνηθισμένα κοτσιδάκια ή μάσκα ντόμινο, η Quinn της Gaga είναι πολύ πιο προσγειωμένη και ταιριάζει με το στυλ της πρώτης ταινίας του Joker.

 Η Quinn της Gaga φοράει ασπρόμαυρο σχέδιο αρλεκίνου με ένα πουκάμισο μέσα από ένα φανταχτερό κόκκινο σακάκι με μανίκια πουφ. Έχει τα ξανθά μαλλιά της ξεβαμμένα και μαύρες γραμμές μακιγιάζ να διαπερνούν τα μάτια της. Σίγουρα ταιριάζει με το τσίρκο και τους αρλεκίνους, αλλά είναι επίσης πολύ σύμφωνη με την εμφάνιση του Joker του Joaquin Phoenix από την πρώτη ταινία.

Ένα άλλο ενδιαφέρον βίντεο δείχνει την Quinn της Gaga να ανεβαίνει τα σκαλιά σε ένα δικαστικό μέγαρο, με πλήθη ανθρώπων και στις δύο πλευρές των σκαλοπατιών, συμπεριλαμβανομένων μερικών που είναι ντυμένοι με μακιγιάζ και κοστούμια Joker για να υποστηρίξουν την ηρωίδα τους.

 Καθώς η Quinn ανεβαίνει τις σκάλες, μια γυναίκα στα δεξιά της κάνει χειρονομίες, φαινομενικά λέγοντας κάτι. Η Quinn αντιδρά σταματώντας, περπατώντας προς τη γυναίκα, πιάνοντάς της το πρόσωπο και φιλώντας τη με πάθος στα χείλη! 

Αυτές οι νέες εμφανίσεις μας δίνουν μια ολοένα καλύτερη εικόνα του Joker 2 και της απόδοσης της Gaga κάθε μέρα, και πρέπει να πούμε ότι μας αρέσει!