Θυμάστε όταν oι διασημότητες έκαναν queerbaiting για να πουλήσουν μία ταινία ή ένα άλμπουμ; Τώρα πια έχουμε και τους αστέρες των social media που μιλούν για ρευστές σεξουαλικές ταυτότητες χωρίς όμως πραγματικά να το εννοούν. 

«Κάθε χρήστης του OnlyFans απευθύνεται και σε άνδρες και γυναίκες, μέχρι να έρθει η ώρα να κάνει πραγματικά σεξ με άτομο του ίδιου φύλου», έγραψε ένας χρήστης του Reddit σε πρόσφατη δημοσίευση του r/askgaybros.

«Καταλαβαίνω ότι δεν χρειάζεται να κάνεις σεξ με κάποιον του ίδιου φύλου για να είσαι bi», συνέχισε ο συγκεκριμένος χρήστης. «Αλλά όταν διαφημίζει κάποιος ότι είναι ανοιχτά αμφιφυλόφιλος, δεν είναι αναμενόμενο να περιμένεις τουλάχιστον κάποια δράση με άτομο του ίδιου φύλου; Ή οποιαδήποτε αναφορά, για αυτό το θέμα; Αυτό δεν σημαίνει ότι μισώ το OnlyFans. Είναι απλώς ενοχλητικό να βλέπεις τόσα δολώματα για γκέι άτομα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο».

Οι περσότεροι που σχολίασαν, πάντως, φαίνεται να συμφωνούν με την αρχική ανάρτηση.

«Τα στρέιτ αγόρια βάζουν δολώματα στους ομοφυλόφιλους γιατί δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια», ανέφερε ένας άλλος χρήστης. «Και είναι μια νόμιμη βιομηχανία τώρα. τα Instamodels έχουν ένα ολόκληρο σχέδιο/εγχειρίδιο που μοιράζονται. Πολλοί [από αυτούς] πληρώνουν κορίτσια ή έναν πράκτορα για να διαχειρίζονται τα διαδικτυακά τους προφίλ. Έτσι νομίζεις ότι αλληλεπιδράς με αυτόν τον σέξι μάγκα, όταν πραγματικά σου στέλνουν φωτογραφίες, βίντεο, προηχογραφημένα φωνητικά μηνύματα κ.λπ. από τη φίλη ή τον εκπρόσωπο του».

Ένας άλλος σχολιαστής είπε ότι η «απάτη» θα σταματούσε αν οι queer χρήστες του OnlyFans σταματούσαν να ασχολούνται με queerbaitιng λογαριασμούς και άρχιζαν να υποστηρίζουν τους gay, bi, queer τύπους ή τουλάχιστον τους ειλικρινείς straight τύπους.

Ένα άτομο, ωστόσο, σχολίασε ότι υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις στη σεξουαλικότητα: «Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα σε αυτό. Υπάρχουν πολλοί προφανώς bi τύποι στο OnlyFans. Το να είσαι bi δεν κάποιο δόλωμα για τους γκέι.»