Έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του βραβευμένου με Όσκαρ, γκέι δράματος ενηλικίωσης, του 2017 “Call Me by Your Name”, και αν και πολλά από εμάς περιμένουμε διακαώς μία συνέχεια, φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα.

Ο Timothée Chalamet, ο οποίος έγινε γνωστός από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το CMBYN, συνεργάστηκε ξανά με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Luca Guadagnino, για την απροσδόκητα κουήρ ρομαντική ταινία τρόμου “Bones and All”, και ενώ μας αρέσει η ιδέα να συνεργαστούν ξανά, θα λέγαμε ψέματα, αν λέγαμε ότι δεν θα θέλαμε να ήταν για κάτι που σχετίζεται με το CMBYN.

Ευτυχώς, ο Guadagnino είναι (για άλλη μια φορά) ανοιχτός στην ιδέα να κάνει ένα σίκουελ του CMBYN, ακόμα κι αν η όλη ιστορία δεν έχει ακόμη τελειοποιηθεί αρκετά.

«Δεν υπάρχει καμία υπόθεση, άρα δεν υπάρχει ταινία», είπε ο Guadagnino στο Variety κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης. «Είναι μια επιθυμία και μια προσδοκία και δεν έχω αποφασίσει ποια θα είναι η ιστορία».

Συνέχισε:

«Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα δεύτερο, τρίτο, και τέταρτο κεφάλαιο, όλων των ταινιών μου. Γιατί; Επειδή αγαπώ πραγματικά τους ηθοποιούς, με τους οποίους συνεργάζομαι, οπότε θέλω να επαναλάβω τη χαρά του να κάνουμε αυτό που κάναμε μαζί.» 

Προφανώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η πιθανότητα ενός σίκουελ του CMYBN εμφανίζεται ποτέ σε συζήτηση. Στην πραγματικότητα, μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Guadagnino είπε στο IndieWire ότι θέλει πολύ να κάνει μια επόμενη ταινία (όχι μια «συνέχεια», αυτή καθεαυτή) για τη ζωή του Elio μετά τα γεγονότα του CMBYN.

«Η συνέχεια είναι μια αμερικανική ιδέα», είπε ο Guadagnino στο ρεπορτάζ. «Είναι περισσότερο σαν τα χρονικά του Elio, τα χρονικά αυτού του νεαρού αγοριού, που έγινε άντρας. Είναι κάτι που θέλω να κάνω.»

Πριν από αυτό, οι φήμες έλεγαν ότι ένα σίκουελ του CMBYN βρισκόταν στα πολύ, πολύ, πολύ πρώιμα στάδια ανάπτυξης (ειδικά από τη στιγμή, που το ομώνυμο μυθιστόρημα, στο οποίο βασίστηκε η ταινία, απέκτησε τη δική του συνέχεια το 2019, με τίτλο “Find Me”), αλλά λαμβάνοντας υπόψη όλες τις διαμάχες, στις οποίες βρισκόταν πρόσφατα ο Armie Hammer (που υποδύθηκε τον έρωτα του Elio, Oliver), μάλλον δεν είναι πολύ καλή ιδέα να αναπτερώσουμε τις ελπίδες μας, τουλάχιστον προς το παρόν.

Στο μεταξύ, μπορούμε να ξαναζήσουμε όλη τη μαγεία του “Call Me by Your Name”, καθώς αυτή τη στιγμή μεταδίδεται στο Netflix.

Η νέα ταινία της Disney θυμίζει πολύ το “Call Me By Your Name”