Απολύθηκε ο Hartley Sawyer από το “The Flash” μετά από ρατσιστικά/σεξιστικά/ομοφοβικά tweets

10/06/2020
από
Απολύθηκε ο Hartley Sawyer από το "The Flash" μετά από ρατσιστικά/σεξιστικά/ομοφοβικά tweets

Ο Hartley Sawyer απολύθηκε από το “The Flash” , μετά από τη δημοσίευση tweets, που περιέχουν, ρατσιστικές, σεξιστικές και ομοφοβικές αναφορές. Σε μια δήλωσή του, ο 35χρονος ηθοποιός είπε ότι ντρέπεται που ήταν «ικανός γι’ αυτές τις πραγματικά φρικτές προσπάθειες να τραβήξει την προσοχή» .

«Το έχω μετανιώσει βαθιά. Αυτή δεν ήταν αποδεκτή συμπεριφορά. Αυτά ήταν λόγια που είπα εκείνη τη στιγμή, χωρίς σκέψη ή αναγνώριση της βλάβης, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα λόγια μου» , έγραψε σε μια δήλωση του Instagram.

Ο Sawyer απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter, αλλά τα tweet του έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Σε αυτά, αστειεύεται για τη σεξουαλική επίθεση, τη βία κατά των γυναικών και γράφει ρατσιστικά tweet.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hartley Sawyer (@hartleysawyer) στις

«Λυπάμαι απίστευτα, ντρέπομαι και απογοητεύτηκα για την τότε άγνοιά μου. Θέλω να είμαι πολύ σαφής: αυτό δεν αντανακλά αυτό που σκέφτομαι ή ποιος είμαι σήμερα. Έχω ακόμα πολλή δουλειά να κάνω.

«Το πώς ορίζω τον εαυτό μου σήμερα, δεν αφαιρεί τον αντίκτυπο των λέξεών μου, ούτε την ευθύνη μου γι’ αυτά. Λυπάμαι πολύ.” 

Η CW δημοσίευσε μια κοινή δήλωση με την Warner Bros. Television and Berlanti Productions για να ανακοινώσει ότι ο Sawyer δε θα επιστρέψει για την επερχόμενη έβδομη σεζόν του The Flash.

The Flash — “When Harry Met Harry…” — Image Number: FLA406a_0020b.jpg — Pictured (L-R): Grant Gustin as Barry Allen and Hartley Sawyer as Dibney — Photo: Katie Yu/The CW — © 2017 The CW Network, LLC. All rights reserved.

«Όσον αφορά τις δημοσιεύσεις του κ. Sawyer στα κοινωνικά μέσα, δεν ανεχόμαστε υποτιμητικά σχόλια που στοχοποιούν σε οποιαδήποτε φυλή, εθνικότητα, εθνική καταγωγή, φύλο, ή σεξουαλικό προσανατολισμό» , αναφέρει η δήλωση.

«Τέτοια σχόλια είναι αντίθετα με τις αξίες και τις πολιτικές μας, οι οποίες προσπαθούν και εξελίσσονται για να προωθήσουν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς, και παραγωγικό περιβάλλον, για το εργατικό μας δυναμικό» .

Ο Grant Gustin, ο οποίος παίζει τον κεντρικό ήρωα στο The Flash, είπε ότι ήταν «σοκαρισμένος, λυπημένος και θυμωμένος» με τα tweets που διάβασε.

Στον προσωπικό του λογαριασμό, ο παραγωγός του The Flash, Eric Wallace, είπε ότι «δεσμεύεται να φέρει μόνιμη αλλαγή στο εργασιακό περιβάλλον του The Flash» και ότι η σειρά είναι για όλες τις οικογένειες, ανεξαρτήτως χρώματος.
Δες και αυτό!