Η Lily Gladstone θα υποδυθεί κουήρ ρόλο στο ριμέικ του «The Wedding Banquet»

25/04/2024
από
Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, Lily Gladstone, έχει ήδη έναν κουήρ ρόλο στο ενεργητικό της με την ταινία «Under the Bridge» και πρόκειται να υποδυθεί άλλον έναν στην επερχόμενη ταινία «Fancy Dance».

Σύμφωνα με το The Cinemaholic, η Gladstone θα είναι στο καστ του επερχόμενου ριμέικ της κλασσικής κωμωδίας του Ange Lee «The Wedding Banquet», από τον σκηνοθέτη του «Fire Island», Andrew Ahn.

Στην ταινία, η Gladstone θα υποδυθεί μια λεσβία που έχει σχέση με μια γυναίκα, η οποία δέχεται να παντρευτεί έναν γκέι άνδρα για λόγους πράσινης κάρτας.

Η αρχική εκδοχή του «The Wedding Banquet» κυκλοφόρησε το 1993 από τον Ange Lee. Ακολουθεί έναν γκέι μετανάστη από την Ταϊβάν, ο οποίος συμφωνεί να παντρευτεί μια γυναίκα από την ηπειρωτική Κίνα για να καθησυχάσει τους γονείς του και να της δώσει πράσινη κάρτα.

Στην τωρινή εκδοχή, ο κύριος χαρακτήρας ονομάζεται Min και Κορεάτης. Σύμφωνα με το The Cinemaholic, «πρόκειται να τελειώσει το μεταπτυχιακό του στις Καλές Τέχνες» και «είναι κάποιος που μπορεί να υπερηφανεύεται για την εμφάνιση σταρ της K-pop».

Όταν η πρόταση γάμου στον φίλο του, Chris (τον οποίο θα υποδυθεί ο εξαιρετικός κωμικός Bowen Yang), καταρρέει, ζητά από την καλύτερη του φίλη Angela (Kelly Marie Tran) να τον παντρευτεί, ώστε να πάρει την πράσινη κάρτα. Σε αντάλλαγμα, προσφέρεται να πληρώσει την εξωσωματική γονιμοποίηση της συντρόφου της Angela (Gladstone). Σύντομα, το σχέδιό τους για μια μικρή απόδραση μετατρέπεται σε έναν τεράστιο κορεατικό γάμο γεμάτο από συγγενείς.




Δες και αυτό!