“Ο πατριός μας χτύπησε τον αδερφό μου 10 φορές στο κεφάλι επειδή του άρεσαν τα αγόρια”

09/12/2018
από

Ήταν τον περασμένο Ιούνιο όταν ο 10χρονος Anthony Avalos βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια. Είχε πεθάνει μετά από μια σειρά τραυματισμών στο κεφάλι του.

Το νεαρό αγόρι, που πρόσφατα είχε ανακοινώσει ότι του αρέσουν τα άλλα αγόρια, είχε στο κορμί του μώλωπες και εγκαύματα από τσιγάρα. Τόσο ο Anthony όσο και τα αδέλφια του είχαν κακοποιηθεί επανειλημμένα, σύμφωνα με τους δασκάλους, τους συμβούλους και άλλα μέλη της οικογένειας.

Η μητέρα του ισχυρίστηκε ότι τα τραύματα του Anthony προήλθαν από πτώση, αλλά η 8χρονη αδερφή του διηγήθηκε στις αρχές μια διαφορετική ιστορία. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι ο φίλος της μητέρας της άρπαξε τον Anthony και τον πέταξε με το κεφάλι δέκα φορές πριν πεθάνει.

“Ήταν εκείνο το πρωί που ξύπνησε και άρχισε να φέρεται λίγο περίεργα”, θυμάται το νεαρό κορίτσι. “Η μαμά μου του είπε να πάνε στο νοσοκομείο και ο Anthony της ζήτησε να κοιμηθεί. Η μαμά μου τον άφησε να κοιμηθεί για λίγο και όταν ξύπνησε, η μαμά μου είπε πως δεν ανέπνεε. Την προηγούμενη νύχτα, ο Kareem τον σήκωσε από τους ώμους και τον πέταξε στο πάτωμα. Το έκανε αυτό για 10 φορές περίπου.

Ο εισαγγελέας αναφέρει ότι το σώμα του Anthony ήταν καλυμμένο με μώλωπες, εκδορές και σημάδια καψίματος τσιγάρων. Υπήρχαν επίσης τραυματισμοί στα πλευρά του, στους γοφούς, τα χέρια και τα πόδια του.

Ο Βοηθός Διευθυντής της Περιφέρειας Jonathan Jonathan Hatami ισχυρίστηκε ότι οι γονείς χτυπούσαν τον Anthony με ζώνες, με γροθιές και άλλα αντικείμενα.

Όταν δεν κακοποιούσε σωματικά το αγόρι, το ζευγάρι τον κλείδωνε στο δωμάτιό του για μέρες χωρίς φαγητό ή νερό.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο Anthony αντιμετώπισε «σοβαρά βασανιστήρια» την εβδομάδα πριν από το θάνατό του, επειδή είχε πει στη μητέρα του και στον πατριό του ότι του άρεσαν τα αγόρια.

Η αδελφή του αγοριού παίζει βασικό ρόλο στην υπόθεση.




Δες και αυτό!