Τικ, τακ… Tech!

05/12/2018

Μην αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει! Κάνε δικό σου ένα έξυπνο ρολόι και άλλαξε την διάθεσή σου ή ακόμα και τον τρόπο που βλέπεις την ώρα.

SONY SMARTWATCH 3

Το ρολόι που θα κάνει τη ζωή σου απλούστερη και πιο έξυπνη. Με διάρκεια μπαταριών που φτάνει τις δύο μέρες δε θα ανησυχήσεις για όση μουσική ακούσεις ή όσες ειδοποιήσεις λάβεις στα social media σου. Όλες οι εφαρμογές τώρα στον καρπό σου.

VOBOT CLOCK

Επιτραπέζιο ρολόι με άποψη. Φροντίζει να χαλαρώσεις για να φτάσεις γρήγορα στον ύπνο με φυσικούς ήχους. Ενώ σε ξυπνάει ενεργητικά με προοδευτική ένταση. Μίλησε του καθώς το ακουμπάς και θα παίξει μουσική, θα σου πει το καιρό, θα διαβάσει τα τελευταία νέα αλλά θα σου πει και το κοντινότερο εστιατόριο.

GLANCE CLOCK

Μινιμαλιστικό πανέξυπνο ρολόι για τον τοίχο σου με διάμετρο 23cm και πάχος 2,9cm. Η επιφάνεια του εμφανίζει ειδοποιήσεις, από όλα τα ημερολόγια (google & apple), τις έξυπνες οικιακές συσκευές, τις εφαρμογές τρίτων, τον καιρό, την υγρασία και τα βασικά όπως είναι το ξυπνητήρι.

JBL HORIZON

Με πεντακάθαρο στερεοφωνικό ήχο, ραδιόφωνο FM και ευκρινή LCD οθόνη (η οποία προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα στο φωτισμό του δωματίου). Θα λατρέψεις να ακούς μουσική συνδέοντας τις έξυπνες συσκευές σου αλλά θα σε βοηθήσει και να ξυπνάς απαλά με τους ήχους και τον φωτισμό του.




Δες και αυτό!