Η κυβέρνηση της Μαλαισίας ξεκαθάρισε τις ομοφοβικές θέσεις της

29/11/2018
από

Η κυβέρνηση της Μαλαισίας καταδικάζει “απερίφραστα κάθε φιλελεύθερο κίνημα, που επιδιώκει να καταργήσει τους αστικούς και τους νόμους του Ισλάμ, που διέπουν τις δραστηριότητες των LGBT ατόμων” .

Σε περίπτωση που είχαμε απορίες, που δεν μας ήταν καθαρό, ή τρέφαμε τίποτα ελπίδες άρσης του σκοταδισμού…

Ο Υπουργός του Γραφείου του Πρωθυπουργού Datuk Seri, Dr. Mujahid Yusof, ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν έχει επιτρέψει ποτέ καμία προσπάθεια για την προώθηση του τρόπου ζωής των LGBT ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

“Η κυβέρνηση δεν δέχεται κανένα φιλελεύθερο κίνημα, που επιδιώκει να προωθήσει τον τρόπο ζωής των LGBT ατόμων και τον ομόφυλο γάμο, ενώ προσπαθεί να καταργήσει τις σχετικές διατάξεις στο πλαίσιο του αστικού δικαίου ή του Κρατικού Διακανονισμού της Ποινικής Διαδικασίας των νόμων του Ισλάμ. Επιπλεόν, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ενίσχυση των οικογενειακών σχέσεων στο πλαίσιο της χώρας μας, με έναν άνδρα (πατέρα), μια γυναίκα (μητέρα) και τα παιδιά, από μια ένωση, που είναι νόμιμη” , δήλωσε.

Αυτά ανέφερε, γραπτά ως απάντηση Datuk Dr Shamsul Anuar Nasarah, ο οποίος ζήτησε διευκρινίσεις, για το εάν η κυβέρνηση ενδιαφέρθηκε περισσότερο να αναγνωρίσει τα δικαιώματα των LGBT ατόμων, παρά να υποστηρίξει τις αρχές του Ισλάμ.

Ο Mujahid δήλωσε ότι η στάση της κυβέρνησης στην κοινότητα των LGBT ατόμων ήταν να παρέχει καθοδήγηση προκειμένου να επιτρέψει στα μέλη της να έχουν μια καλύτερη ζωή, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της θρησκείας:

“Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να τους βοηθήσει, κι από το να είναι σεξεργάτριες και σεξεργάτες, να πάρουν έναν επαγγελματικό προσανατολισμό και να μάθουν τις κατάλληλες δεξιότητες για τη ζωή.” 




Δες και αυτό!