Επιχορήγηση ύψους 450.000$ δίνει ο Καναδάς στο Pride του Τορόντο

27/11/2018
από

Το σχέδιο δράσης αποσκοπεί στην ενίσχυση της σχέσης μεταξύ των LGBTI ατόμων του Τορόντο και του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης, με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας των LGBTI ατόμων.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση του Καναδά ανακοίνωσε επιχορήγηση ύψους 450.000 δολαρίων για να βοηθήσει το Pride του Τορόντο να αναπτύξει στρατηγικές για τη βελτίωση της ασφάλειας των LGBTI κοινοτήτων στον Καναδά.

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Οικονομικών Bill Morneau κι η Olivia Nuamah, εκτελεστική διευθύντρια του Pride του Τορόντο, ανακοίνωσαν τη συμφωνία το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Το Pride του Τορόντο αναμένεται να χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή μιας νέας πρωτοβουλίας με σκοπό να αντιμετωπίσει

«τα θεσμικά και συστημικά εμπόδια που οδηγούν σε αρνητικά αποτελέσματα για τις κοινότητες των LGBTI ατόμων, ειδικά εκείνες που αντιμετωπίζουν, όταν συναντούν το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης» .

Η Nuamah δήλωσε ότι ο οργανισμός ακολουθεί μια προσέγγιση «δύο επιπέδων». Αρχικά, θα φιλοξενήσει διαβουλεύσεις με LGBTI άτομα σε περιοχές και πόλεις του Καναδά για να ακούσουν τις ανησυχίες τους. Το σχέδιο δράσης θα στοχεύει στη βελτίωση της σχέσης μεταξύ της LGBTI κοινότητας του Τορόντου και του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης.




Δες και αυτό!