Υπηρεσίες σεξ για “δωρεάν” διαδρομή πρότεινε οδηγός στο Uber

16/11/2018
από

Ένα βράδυ, ένας άνδρας από τη Φλόριντα, άνοιξε το Uber προς αναζήτηση οδηγού. Ο Matthew Martson χρειάστηκε να πάει στη δουλειά του, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ο οδηγός που τον εξυπηρέτησε, με έδρα το Ορλάντο, είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του, πέρα από το να τον εξυπηρετήσει και να τον μεταφέρει, από το σημείο Α, στο σημείο Β. Ο οδηγός έκανε στον Matthew την εξής πρόταση για να απολαύσει τη διαδρομή “δωρεάν” .

Ο οδηγός έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε: “Γεια, θα σου προσφέρω μία δωρεάν διαδρομή αν με αφήσεις να σου κάνω (περιέγραψε μία σεξουαλική πρακτική)” 

Υπάρχουν δύο πράγματα που χρειάζεται να σταθεί κανείς. Το ένα είναι ότι η προσφορά του οδηγού περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να υπάρχει η συμφωνία, οπότε αυτή δεν πρέπει να ήταν η πρώτη φορά, που ο συγκεκριμένος έκανε κάτι τέτοιο. Και το δεύτερο είναι ότι ο οδηγός έχει μια τέλεια βαθμολογία 5 αστέρων !;!

Ο Martson ανέφερε ότι τράβηξε ένα screenshot και αμέσως μετά ακύρωσε τη διαδρομή και χρεώθηκε από την Uber.


“Σοκαρίστηκα. Αισθάνθηκα άβολα» , είπε προσθέτοντας, «Φυσικά ακύρωσα το Uber. Αλλά αισθάνθηκα άβολα, ακόμη και να καλέσω άλλον οδηγό. Ξέρετε, σκεφτόμουν να μην πάω πουθενά.” 

Εκπρόσωπος της Uber δήλωσε, ότι η εταιρεία εξετάζει την κατάσταση και τον συγκεκριμένο οδηγό κι έχει ήδη επιστρέψει το ποσό χρέωσης στον Martson.

Με τόσες άλλες εφαρμογές που υπάρχουν στην αγορά, πραγματικά… ας αφήσουμε το Uber και είναι Uber και να κάνει τη δουλειά για την οποία έχει σχεδιαστεί.




Δες και αυτό!