Dumbledore: “Δεν μπορώ να κάνω κακό στον Grindelwald”

15/11/2018
από

Ήταν το 2007, όταν η συγγραφέας του Harry PotterJ.K. Rowling αποκάλυψε, ότι ο Albus Dumbledore είναι gay, και ότι, όταν ήταν νέος, είχε ερωτευτεί τον αντίπαλο του Gellert Grindelwald.

Στο Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” υπάρχουν σοβαροί υπαινιγμοί για τη στενή σχέση, μεταξύ του Dumbledore και του Grindelwald. Στην ταινία αποκαλύπτεται ότι, όταν ήταν νεότεροι, ο Dumbledore (Τζουντ Λο) κι ο Grindelwald (Τζόνι Ντεπ) ήταν πολύ κοντά.

Στο τελευταίο τρέιλερ ο Dumbledore λέει την εξής ατάκα: “Δεν μπορώ να κάνω κακό στον Grindelwald” .

Αυτό υπονοεί σίγουρα μια βαθιά και πολύπλοκη σχέση μεταξύ του Dumbledore και του Grindelwald.

Στο τρέιλερ υπάρχει, επίσης, μία σκηνή, που ο Dumbledore, κοιτάζει στον μαγικό καθρέφτη “Mirror of Erised” , που έχουμε δει και σε προηγούμενες ταινίες του Harry Potter και “που αντικατοπτρίζει τις βαθύτερες επιθυμίες εκείνων που τον κοιτάζουν” .

Φαίνεται, ότι αυτό που επιθυμεί περισσότερο ο Dumbledore είναι η αγάπη του Grindelwald. Ίσως, γι’ αυτό, λέει κιόλας ότι δεν μπορεί να κινηθεί εναντίον του.

Ακόμη, σε άλλη σκηνή του τρέιλερ, ο νεαρός Dumbledore κι ο Grindelwald κρατούν τα χέρια τους σφιχτά μεταξύ τους, με μια παθιασμένη έκφραση στα πρόσωπά τους. Αυτός είναι ίσως άλλος ένας υπαινιγμός μιας ομόφυλης σχέσης.

Spoiler Alert!!!

Spoiler Alert!!!

Spoiler Alert!!!

Spoiler Alert!!!

https://avmag.gr/69931/o-dumbledore-os-anikta-gay-sto-fantastic-beasts/

Spoiler Alert!!!

Spoiler Alert!!!

Spoiler Alert!!!

Spoiler Alert!!!

.

.

.

Ο Dumbledore κι ο Grindelwald, όταν ήταν μικροί έκαναν μία συμφωνία αίματος και ορκίστηκαν να μη βλάψουν ποτέ ο ένας τον άλλον.

Ενδιαφέρον…




Δες και αυτό!