Ποπ τραγουδιστής απ΄την Τουρκία εκβίασε περισσότερους από 50 gay άνδρες

14/11/2018
από

Περισσότεροι από 50 άνδρες έχουν καταγγείλει σε δικαστήρια διάφορων πόλεων της Τουρκίας, τον ποπ τραγουδιστή Bulut Duman για εκβιασμό.

Οι καταγγέλλοντες, μεταξύ των οποίων είναι μηχανικοί, γιατροί, δημόσιοι υπάλληλοι, κι ο ανιψιός ενός πρώην υπουργού, υποστηρίζουν ότι συναντήθηκαν με τον Duman μέσω dating sites και έκαναν σεξ. Μετά την σεξουαλική τους συνεύρεση ο γνωστός τραγουδιστής τους εκβίαζε, με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, απειλώντας τους με outing και τη δημοσίευση φωτογραφικού υλικού από τη συνάντησή τους.

Ένα από τα θύματά του ισχυρίζεται ότι όταν αρνήθηκε να παραδώσει τα χρήματα, ο Duman δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook και δημοσίευσε τις φωτογραφίες αυτές στους συναδέλφους του θύματος. Το θύμα, ο οποίος εργάζεται στον χρηματοοικονομικό χώρο, μετά από αυτό, αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Ο Duman αρνείται τις κατηγορίες

Ένα άλλο θύμα ήταν αστυνομικός, ο οποίος δήλωσε ότι ο Duman κατάφερε με εκβιασμό να του αποσπάσει 80.000 τούρκικες λίρες (14.635 δολάρια).

Ο Duman καταδικάστηκε για απάτη, με ποινή φυλάκισης σε μία υπόθεση, ενώ αθωώθηκε σε μία άλλη υπόθεση. Πολλές από τις νομικές υποθέσεις ακόμη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο ποπ σταρ δήλωσε στο Hurriyet Daily News: «Οι περισσότεροι από τους καταγγέλλοντες γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Είναι αυτοί που με εκβίασαν. Δεν είμαι μέλος σε κανέναν gay dating δικτυακό τόπο» .

Ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο Instagram, που αναφέρει ακόμη μία φορά ότι δεν είναι gay και αρνείται τις κατηγορίες.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!