“Βασικό κίνητρο των ισλαμιστών εξτρεμιστών χάκερς είναι το gay πορνό”

09/11/2018
από

Οι Ισλαμιστές εξτρεμιστές χάκερς αρέσκονται κυρίως στο gay πορνό και στο να στέλνουν φωτογραφίες με το πέος τους, σύμφωνα με έναν ειδικό τεχνολογίας.

Ο Robert Graham, σύμβουλος της Errata Security, έγραψε στο προσωπικό του blog, τους λόγους για τους οποίους δεν υπήρξε ένα επόμενο διαδικτυακό τρομοκρατικό χτύπημα από την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 μέχρι σήμερα.

Ο Graham αναφέρει ότι η διαδικτυακή τρομοκρατία δεν συνιστά πραγματική απειλή για τη Δύση. Ο ειδικός στις νέες τεχνολογίες και αναλυτής ασφαλείας στο διαδίκτυο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες χάκερς είναι gay άνδρες που είναι στη ντουλάπα, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ικανότητες μόνο στο να προσπερνούν το μπλοκάρισμα του περιεχομένου που επιβάλλουν οι ομοφοβικές χώρες τους.

Σύμφωνα με τον Graham, αυτοί οι εξτρεμιστές συχνά επιλέγουν να ποστάρουν εικόνες από το πέος τους, ως μέρος της διαδικασίας εισαγωγής τους στην κοινότητα αυτών των χάκερς.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Εξερεύνησα τον ισλαμικό σκοτεινό διαδικτυακό χώρο κι έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα.

1. Το βασικό κίνητρο αυτών των χάκερς είναι το gay πορνό.
2. Η πιο συχνή τακτική για την διαδικασία εισαγωγής κάποιου στην κοινότητα αυτών των χάκερς είναι να ποστάρουν μία φωτογραφία με το πέος τους.
3. Αυτά τα πράγματα απαγορεύονται στις χώρες τους και στις κοινωνίες από όπου προέρχονται, οπότε γίνονται χάκερς για να αποκτήσουν πρόσβαση σ’ αυτά και για να παρακάμψουν τους περιορισμούς.” 

Ο Graham εξηγεί, τέλος, ότι δυσκολεύεται να καταλάβει, γιατί gay ισλαμιστές εξτρεμιστές εμπλέκονται σε ιδεολογίες περί τρομοκρατίας, κατά της Δύσης και των LGBT+ δικαιωμάτων.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!