Netta: “Μόνο εγώ αποφασίζω ποιο άτομο θα είμαι, ποιο άτομο θα αγαπώ”

08/11/2018
από

Η Netta Barzilai δηλώνει, ότι δε θέλει να ξαναδιαγωνιστεί στη Eurovision κι ότι της αρέσει να φοράει κιμονό, γιατί αγαπάει τα Pokémon!

Η Netta Barzilai σε συνέντευξή της στο GSN, αποκάλυψε ότι ποτέ ξανά δε θέλει να αγωνιστεί στη Eurovision. Η Ισραηλινή καλλιτέχνιδα, φετινή νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision, με το τραγούδι “Toy” , δήλωσε ότι ο διαγωνισμός είναι υπερβολικά αγχωτικός.


“Ήταν οι πιο αγχωτικές δύο εβδομάδες που είχα ζήσει, σε όλη μου τη ζωή.”

«Λένε ποτέ μη λες ποτέ, αλλά ποτέ!» , πρόσθεσε, όταν ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε ξανά στον διαγωνισμό.

«Χρειάστηκε να συμβεί μόνο μια φορά στη ζωή μου. Δε χρειάζεται να επαναληφθεί. Η Eurovision ήταν μια μαγευτική, τρομακτική, εκπληκτικά παράξενη και θαυμάσια εμπειρία. Ποτέ δε θα το έκανα ξανά. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, για να το ξανακάνω, άλλη μία φορά, για πρώτη φορά, θα επέλεγα να το κάνω. Τώρα, όχι.” 

Η Netta δήλωσε ακόμη ότι ο «πραγματικός ανταγωνισμός» της Eurovision ήταν αυτός που είχε με τον εαυτό της και “μετριέται με το πόση οικειότητα μπορείς να δημιουργήσεις ανάμεσα σε εσένα και τα 200 εκατομμύρια άτομα που σε παρακολουθούν» .

Για την κριτική που αντιμετώπισε σχετικά με τη χρήση ιαπωνικών πολιτιστικών στοιχείων δήλωσε:
«Το κιμονό έγινε καυτό θέμα του 2018! Μου άρεσε πολύ. Μεγάλωσα με Pokémon και Digimon και σε πολλές από αυτές τις σειρές. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο μέρος του εαυτού μου. Πήγα με αυτό.” 

Στην τελευταία της ομιλία στη Eurovision, η Netta είχε ανακοινώσει αυθόρμητα, ότι ο διαγωνισμός του 2019 θα γίνει στην Ιερουσαλήμ. Ο διαγωνισμός του 2019 θα γίνει τελικά στην πιο LGBTQI friendly πόλη, στο Τελ Αβίβ. Για την αυθόρμητη αυτή ανακοίνωση δήλωσε:
«Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, έμαθα ότι η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ. Νόμιζα ότι η Eurovision θα γινόταν στην πρωτεύουσα! Έτσι, είπα Ιερουσαλήμ. Προκλήθηκε το χάος το ίδιο. Δεν ήξερα ότι αυτό θα δημιουργούσε μια τόσο θορυβώδη συζήτηση, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να είναι. Η Eurovision θα γίνει στο Ισραήλ – αυτό είναι που μετράει. [Οι διάφορες πόλεις είναι] 45 λεπτά με το αυτοκίνητο.” 

Η Netta θα εμφανιστεί στο Λονδίνο στο club Heaven στις 21 Νοεμβρίου και δήλωσε ότι ανυπομονεί να εμφανιστεί σε LGBTI ακροατήριο:

«Λέω πάντα ότι είμαι ένα στρέιτ κορίτσι σε αυτήν την gay ιστορία» , δήλωσε προσθέτοντας:

«Δε μπορείτε να μου πείτε πώς να είμαι ευτυχισμένη, καθώς η απάντηση είναι μέσα μου. Μόνο εγώ αποφασίζω ποιο άτομο θα είμαι, ποιο άτομο θα αγαπώ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να νοιάζει κανέναν. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε κι αυτή είναι η απάντηση. Πείτε την ιστορία σας. Βρείτε τη δική σας φωνή. Βρείτε αυτό που σας γεμίζει. Δε χρειάζεται να ενεργείτε με συγκεκριμένα πρότυπα.” 




Δες και αυτό!