Λεσβίες έβαλαν φωτιά στα νυφικά τους μετά την τελετή του γάμου τους

06/11/2018
από

Ζευγάρι λεσβιών πραγματοποίησε μία ξεχωριστή τελετή για το γάμο τους, που έκλεισε με το κάψιμο των νυφικών τους.

Η Jennifer Choi και η Bethany Byrnes, που είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια, αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, στις 13 Οκτωβρίου, στην Αϊόβα.

Οι δύο είναι αρκετά εξοικειωμένες με τη φωτιά, μέσα από τις καλλιτεχνικές εμφανίσεις τους, που συνδυάζουν τις φλόγες με τα ακροβατικά στοιχεία.

Η Choi, μάλιστα, έχει κερδίσει, πολλές φορές, το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για την επιδεξιώτητά της στη χρήση του μαστιγίου, ενώ η Byrnes, κέρδισε ένα παγκόσμιο ρεκόρ πέρυσι για “τα περισσότερα καλαμάκια που έβαλε στο στόμα της σ’ ένα λεπτό” .

Must be an important shot to have printed on Aluminum, behind velvet rope, and have a security guard napping by it. ;)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη April Jennifer Choi (@withoutshade86) στις

Το ζευγάρι δήλωσε ενθουσιασμένο στο Pink News, που παρουσίασε αυτό το μοναδικό θέαμα στις καλεσμένες και στους καλεσμένους του γάμου τους, πολλά άτομα από τα οποία είναι κι εκείνα επιδέξια με τη φωτιά και τα ακροβατικά.

Η Choi ευχαρίστησε δημόσια την Olive Marie από το Harmonic Thread για την παροχή της πυροπροστασίας, καθώς και την ομάδα ασφαλείας, με επικεφαλείς τους Master Pokes, Joe Spanier και Adriana Coyne, που φρόντισαν για την ασφάλεια των καυσίμων και τον περιορισμό της φωτιάς.

Το show που παρουσίασαν ήταν εφικτό μόνο χάρη στην πολύχρονη εμπειρία τους, οπότε καλύτερα να μην το δοκιμάσετε σπίτι!

 




Δες και αυτό!