Τα παιδιά ομοφοβικού υποψηφίου ξεκίνησαν καμπάνια εναντίον του

06/11/2018
από

O Steve West, ρεπουμπλικανός υποψήφιος στις ΗΠΑ και ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε στην εκπομπή του ότι «ο Χίτλερ είχε δίκιο» .

Όμως η κόρη του κι ο γιος του Emily και ο Andy West αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία καμπάνια εναντίον του προτρέποντας τους κατοίκους του Μιζούρι να μην τον ψηφίσουν στις ενδιάμεσες εκλογές.

«Δε μπορώ να τον φανταστώ να αναλαμβάνει οποιοδήποτε πολιτικό αξίωμα» δήλωσε η κόρη του στο Kansas City Star.

Η Emily κι ο Andy West παίρνουν σαφή και δημόσια θέση εναντίον του πατέρα τους, κυρίως μετά από την υποστήριξη που είδαν από τον κόσμο που τον υποστηρίζει.

Το 2017 ο West είχε δηλώσει ότι: «Επανεξετάζοντας την ιστορία, δυστυχώς ο Χίτλερ είχε δίκιο για όσα συνέβαιναν στη Γερμανία και για εκείνους που ήταν υπεύθυνοι» .

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά το μακελειό στη συναγωγή του Πίτσμπουργκ ο West είπε στην εκπομπή του ότι το Ισραήλ «έφεραν» στις ΗΠΑ τον gay γάμο, που είναι «αντιχριστιανικός» : «Έκαναν αυτή την επίθεση στην Αμερική. Μας έφεραν τον gay γάμο, την πορνογραφία, τις αμβλώσεις, οτιδήποτε αντιχριστιανικό. Αυτό κάνουν. Έτσι διαφθείρουν ένα χριστιανικό έθνος, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι αντίχριστοι» .

Σχετικά με τη στάση των παιδιών του ανέφερε ότι ευθύνεται η πρώην σύζυγός του: «Είχα ένα τοξικό διαζύγιο με την πρώην σύζυγό μου και εκείνη έχει δηλητηριάσει τα παιδιά μου. Πρέπει να ζήσω με αυτό.» 

Πηγή: www.theguardian.com




Δες και αυτό!