Elrow: Το δημοφιλέστερο party του πλανήτη τώρα και στην Αθήνα!

24/10/2018
από

Ένα party που γεννήθηκε στην Ισπανία και έχει επεκταθεί τώρα σε πέντε ηπείρους, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή παγκόσμια shows σήμερα.

Διαθέτοντας στοιχεία κινούμενων σχεδίων και πολύχρωμες δημιουργίες,το elrow είναι σε θέση να δημιουργήσει έναν φανταστικό κόσμο για τους συμμετέχοντες, επιτρέποντάς τους να παραμείνουν αληθινοί στο σύνθημά τους ‘together we make magic happen’.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του, και έχοντας residencies σε Νέα Υόρκη, Ίμπιζα, Βαρκελώνη και Μαδρίτη το elrow έρχεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο gazi music hall μαζί με ένα φανταστικό line up που δεν θα περίμενες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.

Claptone, Matador, Waff, Detlef, Egbert b2b Secret Cinema, Cj jeff, Toni Varga, Eddy M, Nicolo θα βρίσκονται στα decks από τις 22.00 έως τις 09.00 για 11 ώρες ασταμάτητης διασκέδασης.

Μέσα στο μεταμορφωμένο venue θα συναντήσεις τους πιο psychrowdelic χαρακτήρες, πανύψηλες μαριονέτες να περιφέρονται αλλά και τους πιο γιγάντιους ravers να σε χαιρετούν από τα ξυλοπόδαρά τους ή ακόμη και κρεμασμένοι από την οροφή καθώς θα είσαι καλυμμένος από confetti!

Περίμενε το απροσδόκητο και χόρεψε με την καρδιά σου.


iNFO

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 11-15, Κεραμεικός
H σελίδα στο Facebook

Κέρδισε προσκλήσεις για το Elrow Athens την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!