Antivirus Προτάσεις: Αποδράστε έξυπνα | Tech

15/05/2018

O καιρός ανοίγει και οι σύντομες εξορμήσεις δίνουν και παίρνουν! Ψάξαμε και βρήκαμε πανέξυπνα gadgets που θα συντροφεύσουν ιδανικά τις στιγμές σας…

1. ALCATEL 3X

Από τη μεριά του, το Alcatel 3X φέρει οθόνη 18:9 των 5.7 ιντσών με 720 x 1440 pixels. Στο πίσω μέρος υπάρχει σύστημα διπλής κάμερας των 13MP και μια των 5MP (φτάνουν με software τα 16ΜΡ & 8ΜΡ αντίστοιχα), η οποία όμως διαθέτει ευρυγώνιο φακό των 120 μοιρών. Η selfie κάμερα είναι των 5MP, που με το software φθάνει τα 8MP, ενώ υπάρχει και ένα LED flash. Το Alcatel 3X έρχεται με Android 7 Nougat, σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, FaceKey facial unlock feature και μια μπαταρία των 3000mA. Αναμένεται σύντομα σε μεταλλικό μαύρο και μπλε.

2. ALCATEL 5

Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της ALCATEL, με χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να αντεπεξέλθει επάξια στον ανταγωνισμό. Διαθέτει μεταλλικό unibody σχεδιασμό –με brushed φινίρισμα- και οθόνη 5.7”, Full- View 18:9, HD+ (1440X720 pixels) IPS Full lamination. Στην πρόσοψη υπάρχει dual-camera setup (13MP+5MP) με ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών, που φτάνει με software τα 16ΜΡ & 8ΜΡ αντίστοιχα), το οποίο πέρα από ωραίες, bokeh φωτογραφίες selfie & groupfie χρησιμεύει και για το Face Key (face recognition) ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα 12 Megapixels (που φθάνει τα 16MP με software) με διπλό LED flash και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η μπαταρία του επιδεικνύει χωρητικότητα 3000mAh ενώ υποστηρίζεται fast charging. Το Alcatel 5 είναι ήδη διαθέσιμο σε μεταλλικό μαύρο αποκλειστικά στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

3. CLIP 2, JBL

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική παντού, με τα αδιάβροχα φορητά ηχεία. Το ενσωματωμένο clip που διαθέτει θα σας βοηθήσει να το έχετε πάντα μαζί σας.

4. POWER BANK, TP-LINK

Με ενέργεια να φορτίσει έως και δύο συσκευές, ακόμα και ταυτόχρονα, αφού διαθέτει δύο υποδοχές USB, θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ της εκδρομή σας.




Δες και αυτό!