Στο ερώτημα σχετικά με το ποιο είναι εκείνο το καλλυντικό, που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου, η απάντηση είναι φυσικά το concealer. Κυρίως, αν και εσύ – όπως και εγώ – κοιμάσαι ελάχιστες ώρες, με τους μαύρους κύκλους να είναι μόνιμοι επισκέπτες κάτω από τα μάτια σου. Από σπυράκια μέχρι ανε πιθύμητα σημάδια (ένα σπασμένο αγγείο για παράδειγμα), το concealer έχει αποδειχτεί θαυματουργό και έχει κερδίσει επάξια τη θέση στην καρδιά μου και κυρίως στο πρόσωπό μου. Και για εσένα που λες: «Ε, καλά εγώ ούτε μαύρους κύκλους έχω, που να θέλω να καλύψω ούτε κάποιο σπυράκι», να σου θυμίσω ότι σιγά σιγά μπαίνει ο χειμώνας και οι “ιωσούλες” θερίζουν και αν δεν θέλεις η μυτούλα σου να είναι συνέχεια κόκκινη από το φύσα-φύσα, καλό είναι να πάρεις ένα να καλύπτεις την ενοχλητική κοκκινίλα.

Αν τώρα θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο concealer, αλλά φοβάσαι ότι θα βγεις σαν τον Trump όταν κατεβαίνει από το Air Force One, θα σου πρότεινα να μπεις σε ένα κατάστημα και να δοκιμάσεις τον τόνο που σου ταιριάζει. Αν τώρα δεν μπορείς να τον βρεις, ζήτα από το προσωπικό του καταστήματος να σε βοηθήσει. Α και για να μην σε πιάσουν οι ντροπές, να θυμάσαι τα concealer, όπως και οι άγγελοι, δεν έχουν φύλο!

ΈΞΥΠΝΑ ΤΙPS:

1. Μετά το βάψιμο χρησιμοποίησε πούδρα προκειμένου να σετάρεις το concealer σου, για να διαρκέσει περισσότερη ώρα.

2. Δοκίμασε να κάνεις μια ελαφριά γραμμή με το concealer σου κάτω από το φρύδι προκειμένου να σου φωτίσει λίγο το βλέμμα.