Ένοχος ο υδραυλικός που αποπλανούσε και εκβίαζε με outing άνδρες

05/10/2018
από

Ένας υδραυλικός από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος συνευρέθηκε για σεξ μ’ έναν παντρεμένο (που ήταν στη ντουλάπα) και στη συνέχεια προσπάθησε να του αποσπάσει χιλιάδες δολάρια, παραδέχτηκε την ενοχή του για εκβιασμό.

Σύμφωνα με τα αρχεία του Chester Crown Court, ο 31χρονος Benjamin Muskett, πατέρας των δύο παιδιών, είχε το εξής σχέδιο: αποπλανούσε παντρεμένους άνδρες και στη συνέχεια τους εκβίαζε για μετρητά.

Ο Muskett συναντούσε άνδρες μέσω dating sites. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι έγιναν θύμα του, μέχρι που ένας από αυτούς 51 ετών προσέφυγε στα δικαστήρια.

Οι δύο τους συμφώνησαν να συναντηθούν για σεξ στις 2 Σεπτεμβρίου.

Έγινε μια συμφωνία με την οποία ο καταγγέλλων ταξίδεψε στο Sandbach και συναντήθηκε στο χώρο στάθμευσης του Co-op. Εκεί, συναντήθηκε ο καταγγέλλων με τον κατηγορούμενο που είχε δώσει το όνομά Lee.

Ο καταγγέλλων, ο οποίος είναι παντρεμένος με γυναίκα, έκανε στοματικό σεξ στον Muskett, ο οποίος είναι επίσης σε μία σχέση με γυναίκα. Λίγες μέρες αργότερα, έλαβε μια σειρά απειλητικών μηνυμάτων από τον Muskett, ο οποίος απαιτούσε να πληρώσει 5.000£ σε μετρητά. Αν δεν το έκανε τότε θα ανέβαζε σε ιστοσελίδα ένα βίντεο, που είχε τραβήξει κατά τη συνεύρεσή τους.

Ο καταγγέλλων φοβήθηκε πολύ μήπως και του γίνει outing στην οικογένειά του κι έτσι κάλεσε την αστυνομία.

Την επόμενη μέρα, η αστυνομία συνέλαβε τον Muskett. Ο ίδιος ομολόγησε τον εκβιασμό, αν και είπε ότι το βίντεο ήταν μπλόφα. Δεν υπήρχε βίντεο.

Στο δικαστήριο, ο δικηγόρος του Muskett δήλωσε ότι το έκανε από απελπισία και αγάπη για την οικογένειά του: “Ζούσε από την πρόνοια και αισθάνθηκε ότι δε μπορούσε να στηρίξει την οικογένειά του. Είναι ένας απόλυτα ικανός υδραυλικός” και πρόσθεσε “Στο ψυχρό φως της ημέρας συνειδητοποίησε πόσο ηλίθιος είναι και ζήτησε συγνώμη από τον καταγγέλλων.”

Ωστόσο, αυτό δεν επηρέασε τον δικαστή.

Ο Muskett καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση.

“Αυτό το έγκλημα ήταν ιδιαίτερα κακό, επειδή ήταν προγραμματισμένο και σκόπιμο” , δήλωσε ο δικαστής Berkson. “Ορίσατε ένα προφίλ σ’ αυτόν τον ιστότοπο για να εκτελέσετε αυτό το έγκλημα.” 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!