Στη δημοσιότητα ακόμα ένα βίντεο σχετικά με τη δολοφονία του Ζακ

03/10/2018
από
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ακόμα ένα βίντεο σχετικά με τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου φέρνει στη δημοσιότητα το VICE Greece.

Το βίντεο ξεκινάει με έναν άνδρα να μπαίνει σε κατάστημα που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το κοσμηματοπωλείο. Αφού αγοράσει ένα μπουκαλάκι νερό, κατευθύνεται προς την έξοδο και την ίδια στιγμή εμφανίζεται στο πλάνο ο Ζακ Κωστόπουλος. Ο άνδρας τού προσφέρει νερό και παράλληλα άλλοι δυο άνδρες που βρίσκονται δίπλα του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Εμφανώς ταραγμένος επιχειρεί εκείνη τη στιγμή να μπει στο κατάστημα, αλλά οι άνδρες τον σταματούν. Φαίνεται να τους εξηγεί τι συμβαίνει, μένει μαζί τους για 32 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια διασχίζει τη Γλάδστωνος προς την πλευρά του κοσμηματοπωλείου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα, η φιγούρα του Ζακ Κωστόπουλου δείχνει κινήσεις φοβισμένες, αλλά καθόλου απειλητικές. Η συμπεριφορά του καταδεικνύει πως εκείνη τη στιγμή έψαχνε ένα σημείο να προστατευτεί ή να ηρεμήσει. Δεν φαίνεται να βρίσκεται σε κανένα αμόκ, όπως δήλωσε αρχικά ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου ή να κινείται απειλητικά προς κάποιον. Δεν παραπατάει, αλλά επικοινωνεί και μιλάει με τους τρεις άνδρες, εκ των οποίων ο ένας προτίθεται να του αγοράσει νερό για να τον βοηθήσει.

Οι άνδρες που επιχειρούν να τον βοηθήσουν δεν έχουν πάει ακόμα να καταθέσουν. Το κοσμηματοπωλείο στο οποίο εισήλθε λίγο αργότερα, βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πιο πάνω από το κατάστημα και είναι άγνωστο αν μεσολάβησε κάτι άλλο πριν μπει τελικά εκεί. Όμως πιθανότατα οι τρεις αυτοί άνδρες να είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που μίλησαν μαζί του εκείνη την ημέρα πριν το περιστατικό και να μπορούν να περιγράψουν τι συνέβη.



ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!