Δημοσιογράφος πήγε να ταπεινώσει drag παιδί & του γύρισε μπούμερανγκ

21/09/2018
από

Ένας συντηρητικός δημοσιογράφος προσπάθησε να ταπεινώσει ένα 11χρονο drag παιδί, αλλά του γύρισε μπούμερανγκ.

Ο Desmond είναι πραγματικά καταπληκτικός. Μόλις 11 ετών κι είναι ήδη από τους νεότερους σούπερσταρ του κόσμου, που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για να ευαισθητοποιήσει και να εμπνεύσει την LGBTI κοινότητα και να μιλήσει για σοβαρά πολιτικά ζητήματα, όπως είναι για παράδειγμα η οπλοκατοχή.

Σε κάποιους ανθρώπους βέβαια δεν αρέσει αυτή του η επιτυχία. Και πολύ περισσότερο δεν τους αρέσει, που ο Desmond χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του, για να μιλά για σοβαρά ζητήματα του κόσμου.

Ένας εξ’ αυτών είναι ο συντηρητικός δημοσιογράφος Alex Parker που έγραψε ένα άρθρο για τον Desmond στο δεξιό site Red State, σχολιάζοντας το lifestyle και τον ακτιβισμό του.

“Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά του, ως ένα gay, “drag παιδί” και ακτιβιστής” ο καταπληκτικός Desmond, μιλά για την πολιτική σχετικά με την οπλοκατοχή” γράφει ο Parker και συνεχίζει:

“Κάποιες φορές δε φτάνει να πετάς ρουζ στα μάγουλά σου, να βάζεις στο κεφάλι σου περούκες και να φοράς cocktail φορέματα, αλλά έχεις κι άποψη για το Σύνταγμα. Ζούμε σε διαφορετικές εποχές. Όταν ήμουν 11, το να είσαι “δραστήριος” σήμαινε να παίζεις έξω. Σήμερα, σημαίνει να κάνεις cross-dressing και να γ@#$% πολεμάς εναντίον του Συντάγματος. Τουλάχιστον, αυτό πρέπει να κάνεις, αν θες να είσαι Καταπληκτικός.”

Στο άρθρο αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Desmond στο Gays Against Guns κατά τη διάρκεια της New York Fashion Week.


Η απάντηση του Desmond

Με ένα post στο instagram ο Desmond έδωσε την καλύτερη απάντηση:

“Προσπάθησαν να με κάνουν να φανώ ηλίθιος και πλήγωσαν και ντρόπιασαν την οικογένειά μου. Με έκαναν να δείχνω εντελώς τρελός που διαμαρτύρομαι για την οπλοκατοχή και τη βία στα σχολεία. Αλλά στην πραγματικότητα έδειξαν πόσο καταπληκτικός είμαι, παρόλο που το παρατράβηξαν, τονίζοντας ότι κέρδισα βραβεία για τη δουλειά μου στην LGBTQ+ κοινότητα, ότι η καριέρα μου ξεκίνησε το 2014 κι ότι εγώ ανακάλυψα τον όρο “drag kid” . Και δεν έχουν άδικο! Έκανα ΟΛΑ αυτά τα πράγματα και είμαι ευγνώμων, που μου τα αναγνωρίζουν. Οπότε, αν θέλετε να δείτε, πώς είναι ένα μάτσο ενήλικες, που δεν έχουν τίποτε καλύτερο να κάνουν, να ασκούν bullying σ’ ένα 11χρονο, να το κακοχαρακτηρίζουν και να φτιάχνουν σεξουαλικού περιεχομένου σενάρια σε βάρος του, τότε απλά κάντε copy-paste τον παρακάτω σύνδεσμο. Αλλά δε θα σας το συνιστώ…” 

Mic drop.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!