23 tips για να πάρεις τον οργασμό σου στα χέρια σου

18/09/2018
από

Ο οργασμός είναι ένας τρόπος να φροντίσεις τον εαυτό σου, γι’ αυτό εδώ σου έχουμε 23 tips, για να κάνεις τον οργασμό σου προσωπική σου υπόθεση και να τον πάρεις στα χέρια σου!


Η διάθεση

by Tevy Khou

1. Μη λογοκρίνεις τη φαντασία σου. Ακόμη κι αν αυτά που σκέφτεσαι, αισθάνεσαι ότι δε μπορείς να τα μοιραστείς, συνέχισε να φαντάζεσαι όλα εκείνα, που σε κάνουν να φτιάχνεσαι περισσότερο. Νιώσε την ελευθερία να ακολουθείς τη φαντασία σου.
2. Τι κι αν δε χρησιμοποιείς το πορνό για να ταυτιστείς, παίξε με διαφορετικούς ρόλους, με τη φαντασία σου. Κλείσε τα μάτια σου και δημιούργησε εσύ σενάρια ζωής, εργασιακού περιβάλλοντος, εραστών, τοποθεσίας, ρούχων, κα.
3. Βρες το είδος του πορνό που σου αρέσει. Η συγκεκριμένη βιομηχανία έχει αρχίσει και διευρύνεται πέρα από τα στερεότυπα. Ψάξε πέρα από τα δημοφιλή.
4. Παρακολούθησε το πορνό που σου αρέσει, ακόμη κι αν σε εκπλήσσει. Πώς είναι δυνατόν να είσαι μία λεσβία γυναίκα και να απολαμβάνεις το gay σεξ μεταξύ ανδρών; Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, ακολούθησέ το.
5. Μην ανησυχείς, αν το πορνό που σου αρέσει δεν ταιριάζει με τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Το πορνό δεν είναι πραγματικότητα. Οτιδήποτε σε ευχαριστεί να παρακολουθείς είναι μόνο αυτό: κάτι ευχάριστο, που σου αρέσει να βλέπεις.


Η τεχνική

by Tevy Khou

6. Γράπωσε οποιοδήποτε ευαίσθητο σημείο του σώματός σου, όπως το λαιμό, το στήθος, τους γλουτούς, το εσωτερικό των μηρών σου, όταν είσαι στα μισά. Αυτό θα ανεβάσει την ένταση.
7. Μην εστιάζεις μόνο στο επίμαχο σημείο του σώματός σου για να αντλήσεις απόλαυση. Ασχολήσου και με τη γύρω-γύρω περιοχή, που είναι εξίσου ευαίσθητη.
8. Φρόντισε το χέρι σου να έχει αρκετή υγρασία, βάλε σάλιο ή λιπαντικό, για να κλιμακώσεις πιο γρήγορα την απόλαυση.
9. Παίξε με όλο σου το σώμα. Κάνε τον οργασμό σου μία εμπειρία, που αφορά το κορμί σου ολόκληρο. Με το ελεύθερο χέρι σου παίξε με τα σημεία του σώματός σου, που σου αρέσει να αγγίζονται περισσότερο.
10. Τα σωματικά υγρά βοηθούν στη λίπανση των σημείων τριβής, οπότε όταν υπάρχουν, φρόντισε να τα απλώνεις.


Όλα μούσκεμα

by Tevy Khou

11. Η πίεση του νερού από το τηλέφωνο του μπάνιου μπορεί να προσφέρει μεγάλη ηδονή, όταν στραφεί στα κατάλληλα σημεία.
12. Η ροή του νερού που προκαλείται από τις κινήσεις που μπορείς να κάνεις με τον κορμό και τα πόδια σου, μέσα σε μία γεμάτη μπανιέρα, είναι πολύ διεγερτική.
13. Άλλαξε τη θερμοκρασία του νερού, από το ζεστό στο κρύο, και το αντίθετο.
14. Αν έχεις εύκαιρο κάποιο υδρομασάζ ή μία πισίνα μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις με τις πιέσεις του νερού, σε διάφορα σημεία του σώματος μεμονωμένα ή ταυτόχρονα.


Sex-Toys

by Tevy Khou

15. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε sex-toys, από δονητές μέχρι butt plugs. Μη ντρέπεσαι να τα χρησιμοποιήσεις.
16. Πάρε ένα κουτί με μπαταρίες, για να υπάρχει.
17. Μην αγοράσεις sex-toys από το Amazon, ή από κάποιο άλλο “ό,τι να ‘ναι” μαγαζί. Χρειάζεται να είναι εγκεκριμένα και κατασκευασμένα από τα κατάλληλα υλικά για να μη βλάψουν το σώμα σου.
18. Αναζήτησε μη τοξικά sex-toys, από εγγυημένες εταιρίες, όπως για παράδειγμα: Fun Factory, Lelo, Jimmy Jane, nJoy, JeJoue Vibratex, Goldfrau, Elemental Pleasures, OhMiBod, και Nob Elements.
19. Φρόντισε για την καθαριότητα των sex-toys σου, πλένοντάς τα με αντιβακτηριδιακό σαπούνι, μετά από κάθε χρήση. Σε παρακαλώ, το λέμε άλλη μία φορά: μετά από κάθε χρήση!


Εκτίμησε τον εαυτό σου

by Tevy Khou

20. Μη φοβάσαι το σέξι ντύσιμο. Το να αισθάνεσαι σέξι με τον εαυτό σου, σου δίνει έναν καλό λόγο να φορέσεις σήμερα το αγαπημένο σου εσώρουχο.
21. Πρώτα-πρώτα καθάρισε το δωμάτιο. Είναι απαίσιο να γυρίσεις και να πέσεις πάνω σε ένα χθεσινό κομμάτι πίτσα, ή σε μία λερωμένη κάλτσα, που πέταξες κάπου το προηγούμενο βράδυ.
22. Δοκίμασε ένα άλλο μέρος, πέρα από το κρεβάτι. Στην κουζίνα, στο μπάνιο, στα όρθια… υπάρχουν άπειρες επιλογές, μην το ξεχνάς.
23. Να θυμάμαι ότι είσαι ένα όμορφο άτομο και είσαι μια χαρά, ακριβώς όπως είσαι, μέσα κι έξω από την κρεβατοκάμαρα.

by Tevy Khou

Απόδοση από το κείμενο της Ariel Sobel, Out




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!