Γιατροί αφαίρεσαν δονητή από τον πρωκτό ασθενή & ανακάλυψαν μία νέα μέθοδο

06/09/2018
από

Οι γιατροί εφηύραν νέα μέθοδο, με αφορμή συγκεκριμένη περίπτωση αφαίρεσης δονητή μήκους 60 εκατοστών, από τον πρωκτό ενός άνδρα.

Ο ασθενής πήγε στο γιατρό παραπονούμενος για «ήπιο κοιλιακό πόνο» .

Ο 31χρονος άνδρας αγωνίστηκε μόνος του να απομακρύνει το sex toy, αλλά μάταια, κι έτσι πήγε στο Great Metropolitan Hospital της Ιταλίας, για να ζητήσει τη βοήθεια των γιατρών. Βέβαια, όταν έφτασε εκεί δήλωσε ότι υποφέρει από «ήπιο κοιλιακό πόνο» .

Ευτυχώς, δεν είχε άλλα συμπτώματα, που να προκαλούν ανησυχία, οι γιατροί του έδωσαν να κάνει μια ακτινογραφία και βρήκαν ένα «μακρύ και μεγάλο» ξένο αντικείμενο στο παχύ έντερο του ανθρώπου.

Προσπάθησαν να αφαιρέσουν τον δονητή με την τυπική διαδικασία, χρησιμοποιώντας μία ειδική ενδοσκοπική συσκευή αρπαγής (σαν τσιμπίδα). Ωστόσο, το αντικείμενο ήταν δύσκολο να το πιάσει η συσκευή, λόγω της ‘ομαλότητας και του μεγέθους του’ .

Τα ενδοσκοπικά εργαλεία των γιατρών είτε ήταν υπερβολικά χαλαρά είτε δεν είχαν την κατάλληλη εμβέλεια για να πιάσουν το εν λόγω σεξ toy. Οι γιατροί βρέθηκαν σε τέλμα.

Τότε, ένας γιατρός σκέφτηκε να εφεύρουν ένα νέο εργαλείο, χρησιμοποιώντας ένα ιατρικό καλώδιο, που θα περαστεί με κατάλληλο τρόπο και θα κυκλώσει τον δονητή, ώστε στη συνέχεια να τον τραβήξουν προς την έξοδο.

Οι γιατροί βύθισαν το καλώδιο μέσω ενός σωλήνα καθετήρα για να δημιουργήσουν μια «θηλιά» . Μετά, το πέρασαν γύρω από τον δονητή και το έσφιξαν καλά. Τέλος, κατάφεραν να το βγάλουν με προσοχή προς τα έξω.

Ο ασθενής πήρε εξιτήριο την ίδια ημέρα.

«Η νέα μας «χειροποίητη» συσκευή μας επέτρεψε να πιάσουμε το ξένο σώμα» , έγραψε ο Δρ. Lorenzo Dioscoridi στην έκθεσή του σχετικά με το περιστατικό, στο British Medical Journal:

«Η επιλογή σχετικά μεγάλης διαμέτρου καθετήρα (2.8mm) μας επέτρεψε να αποφύγουμε την υπερβολική συστροφή του βρόχου μέσα στον καθετήρα, που θα μπορούσε να περιορίσει το σωστό άνοιγμα αυτής της συσκευής, που μοιάζει με παγίδα. Κατά τη γνώμη μας, αυτή η νέα τεχνική είναι εύκολη και αναπαραγώγιμη στα περισσότερα δωμάτια ενδοσκόπησης. Την προτείνουμε, ως μια έγκυρη επιλογή για την απομάκρυνση μεγάλων ξένων σωμάτων από το παχύ έντερο και το ορθό, όταν οι συνήθεις ενδοσκοπικές συσκευές αποτυγχάνουν στην εξώθηση ξένου σώματος» .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!