Αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον Τραμπ για χάρη του queer κοινού της

29/08/2018
από

Η Σία Κέιτ Ίζομπελ Φέρλερ, γνωστή απλά ως Σία, δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone ότι μια φορά αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφία με τον Τραμπ και την κόρη του, προς ένδειξη σεβασμού προς το queer και Μεξικανικό κοινό της.

Η τραγουδίστρια και στιχουργός, διηγήθηκε ότι το 2015 εμφανιζόταν στο Saturday Night Live, όπου στο κοινό παρευρέθηκαν ο Τραμπ κι η κόρη του Ιβάνκα. Μετά το σόου, πατέρας και κόρη ήθελαν να βγάλουν μία φωτογραφία με την Σία, οπότε πήγαν στα παρασκήνια για να τη συναντήσουν.

“Ήρθαμε για να βγάλουμε μία φωτογραφία!” , είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με τη Σία. Η Ιβάνκα κρατούσε μία κάμερα. Η Σία συνήθως φοβάται να πληγώνει τα συναισθήματα των ανθρώπων, αλλά μπορούσε, παράλληλα, να προβλέψει και τις αντιδράσεις των φαν της, αν έβγαζε φωτογραφία με τον Τραμπ, οπότε είπε:

Βασικά, θα σας πείραζε να μη βγάλουμε; Έχω πολλούς queer και Μεξικανούς φανς και δε θέλω να σκεφτούν ότι στηρίζω τις απόψεις σας.

Απ’ ότι φάνηκε, μάλιστα, η ξεκάθαρη στάση της Σία, δεν ενόχλησε ιδιαίτερα τον Τραμπ, που μάλλον το πήρε καλά, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σία:

“Δεν έδειχνε θυμωμένος ή πληγωμένος. Είπε “Α, κανένα πρόβλημα. Τότε δε θα βγάλουμε.” Ήταν σα να έβλεπε ότι προσπαθούσα να διαφυλάξω το brand μου. Αυτό το σεβάστηκε.” 


Το 2008, η Σία αποκάλυψε στην εφημερίδα “Scotland on Sunday” καθώς και στην ιστοσελίδα AfterEllen.com πως είναι αμφιφυλόφιλη, λέγοντας: “Πάντα ήμουν ανοιχτή σε αυτόν τον τομέα. Οι άνθρωποι το κάνουν θέμα τώρα, γιατί γίνομαι επιτυχημένη” .




Δες και αυτό!