Δέκα άνδρες επιτέθηκαν με όπλο σε gay νεαρό στο Κίεβο

14/08/2018
από

Νεαρός gay άνδρας έπεσε θύμα βίαιης ομοφοβικής επίθεσης, από ομάδα δέκα ανδρών, στο Κίεβο, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Σάββατο το βράδυ.

Στην ομοφοβική ομάδα δεν άρεσε το σκουλαρίκι στη μύτη του Nikita Ponarin, το στενό του τζιν παντελόνι και το γεγονός ότι αυτός κι ο φίλος του, έπιναν κρασί, αντί για μπίρα.

Άρχισαν λέγοντας: “Λοιπόν, π#$%ρες, σας αρέσει το γ#$% από τον κ$%#;” και στη συνέχεια άρχισαν να μας χτυπούν” , έγραψε ο Ponarin στο Facebook.

Ξαφνικά ένας εξ αυτών, έβγαλε ένα πυροβόλο και σημάδεψε τον Ponarin απειλώντας τον. Ο Ponarin θυμάται ότι άρχισε να τρέμει.

Μετά το περιστατικό, ο Ponarin είπε ότι τα τραύματά του δεν είναι τίποτα, ότι χρειάζεται μόνο μερικά ράμματα στο κεφάλι και είχε λίγους μώλωπες στο στήθος του:

«Όλα φτιάχνονται» , είπε χαρακτηριστικά, αλλά παρόλο που μιλά σα να μην έγινε τίποτα το φοβερό, μιας και επέζησε από τα χειρότερα, δηλώνει ότι αποφάσισε να μοιραστεί αυτό που συνέβη δημοσίως, για να στείλει ένα μήνυμα στους νέους και ότι θα φύγει από την πόλη.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι ‘αυτό. Όχι για ενσυναίσθηση ή οίκτο, αλλά για τους ανθρώπους, για να γνωρίζουν, ότι το 2018 εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που επιτίθενται σε άλλους ανθρώπους, λόγω του “προσανατολισμού” τους» , έγραψε και συνέχισε:

«Θυμηθείτε: ούτε ο σεξουαλικός προσανατολισμός σας ούτε ο τρόπος συμπεριφοράς σας, ούτε αυτό που πίνετε / αγαπάτε / φοβάστε / παρακολουθήσετε / σέβεστε / κάνετε είναι κάτι που αφορά τους άλλους» .

«Τίποτε από αυτά δε σας κάνει το χειρότερο άτομο και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για βία. Δεν είσαι δικό σου λάθος.”

Παρά την ανθεκτικότητά του, μετά την επίθεση, ο Ponarin ανακοίνωσε ότι θα φεύγει από το Κίεβο.

«Φεύγω από την πόλη. Μου άρεσε το Κίεβο, παρά τις δυσκολίες” , έγραψε ο Ponarin, «Να είστε βέβαιοι, δε θα εγκαταλείψω» .




Δες και αυτό!