Δείτε τη Ρούμπι Ρόουζ στην αφίσα για τη νέα sci-fi ταινία “Meg”

01/08/2018
από

Το «Meg» (ελληνικός τίτλος: Ο Κυρίαρχος του Βυθού) με πρωταγωνιστές τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο για ταινία δράσης, Τζέισον Στέιθαμ, και την αγαπημένη μας Ρούμπι Ρόουζ, έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Αυγούστου.

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα «Meg: A Novel of Deep Terror» (1997) του συγγραφέα Στιβ Άλτεν. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Ντιν Γεωργάρης, Τζον Χάμπερ και Έριτς Χάμπερ.

Πρόκειται για μία ταινία αυθεντικής ποπ κορν διασκέδασης! Όπως ανέφερε και το Slashfilm:

«Είναι αρκετά γελοίο, ώστε να υποθέτουμε ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό!» 

Υπόθεση:

Ένα ερευνητικό υποβρύχιο βαθυσκάφος, μέρος ενός διεθνούς ερευνητικού προγράμματος, που μελετά τα ανεξερεύνητα βάθη των ωκεανών, δέχεται την επίθεση ενός τεράστιου πλάσματος και πλέον βρίσκεται ακυβέρνητο, στον πυθμένα του μεγαλύτερου ρήγματος του Ειρηνικού Ωκεανού, με το πλήρωμα παγιδευμένο.

Με τον χρόνο να εξαντλείται, ο κορυφαίος δύτης-διασώστης Τζόνας Τέιλορ (Τζέισον Στέιθαμ), προσλαμβάνεται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο (Γουίνστον Τσάο) για να σώσει το πλήρωμα, αλλά και τον ίδιο τον ωκεανό, από μια τρομερή απειλή: έναν προϊστορικό καρχαρία 22 μέτρων, γνωστό και ως Megalodon.

Αυτό που δε θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, είναι πως, αρκετά χρόνια πριν, ο Τέιλορ είχε βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με αυτό το τρομακτικό πλάσμα. Με την συνεργασία της Σουγίν (Λι Μπινγκμπίνγκ), της κόρης του εργοδότη του, ο Τέιλορ θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να ρισκάρει τη ζωή του για να διασώσει όλους αυτούς, που βρίσκονται παγιδευμένοι από κάτω, αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο αρπακτικό όλων των εποχών.

Η Ρούμπι Ρόουζ δημοσίευσε χθες τη νέα αφίσα της ταινίας, με την ίδια ως Τζακς Χέρντ, που στέκεται στο πλευρό του Τέιλορ (Τζέισον Στέιθαμ) και πολεμούν το τεράστιο θαλάσσιο αρπακτικό:




Δες και αυτό!