Αυτός ο εξερευνητής ταξιδεύει, γνωρίζει αγόρια & φτιάχνει βίντεο

20/07/2018
από

Ανακαλύψτε τι συνέβη όταν ο εξερευνητής Borja γνώρισε τον Jay, τον Pedro, τον Victor, τον Kevin, τον Cameron, τον Hirzi και τον William!

Το όνομά του εξερευνητή είναι Borja Matheu, είναι 26 ετών και είναι από την Βαρκελώνη της Ισπανίας. Πέρσι αποφάσισε να πάρει άδεια για να ταξιδέψει.

Έτσι, άφησε πίσω τη δουλειά του στο marketing και ξεκίνησε να σχεδιάζει το ταξίδι του στον κόσμο.

Όμως, όπως αναφέρει, ήθελε να προσδώσει στο ταξίδι του έναν σκοπό, οπότε δημιούργησε μία σειρά ντοκιμαντέρ με τον τίτλο “Gay Explorer” ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την LGBTΙ κοινότητα και να ενδυναμώσει τα μέλη της.

Πάντα ήθελα να κάνω κάτι για την LGBT κοινότητα, αλλά δεν ήξερα ακριβώς τι. Προέρχομαι από μία LGBT οικογένεια – Έχω δύο μαμάδες. Οπότε σκέφτηκα: “Τι μπορώ να κάνω;” Θα χρησιμοποιήσω τις ικανότητές μου γύρω από το ψηφιακό marketing.

Σχετικά με τη διαδικασία της δημιουργίας των βίντεο αναφέρει:

Το σχεδίαζα επί δύο μήνες. Μετακόμισα στη Βαρκελώνη το Μάιο του 2017, ως ελεύθερος επαγγελματίας και σχεδίαζα τα logistics στον ελεύθερο χρόνο μου, έκανα επαφές με ανθρώπους, δοκίμαζα εξοπλισμό, δικτυωνόμουν. Δεν είχα σενάριο και σκηνοθεσία.

Μ’ αυτά και με κείνα τον Αύγουστο του 2017, ξεκίνησε να ταξιδεύει μόνος του σε 30 πόλεις.

Επισκέφτηκε περιοχές από τη Βόρεια μέχρι και τη Νότια Αμερική, την Παταγονία, τη Χιλή, το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, το Τόκιο, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή, και κατέληξε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

Καθίστε αναπαυτικά και δείτε εδώ και τα 7 δεκάλεπτα βίντεο, με τα 7 αγόρια που συνάντησε, σε 7 από τις πόλεις που επισκέφτηκε:




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!