Ετοιμάζεται η λεσβιακή εκδοχή του “Queer Eye” – Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις

17/07/2018
από

Το “Butch Pal for the Straight Gal” μπορεί και να γίνει τη επόμενη σειρά που θα παρακολουθούμε με μανία, ως την απόλυτη λεσβιακή εκδοχή του “Queer Eye” .

Λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του “Queer Eye” για τα Emmy. Σήμερα, επιχειρείται η εντελώς θηλυκή εκδοχή του από την ηθοποιό και συγγραφέα Ally Johnson, η οποία θέλει να κάνει το “Butch Pal for the Straight Gal” πραγματικότητα μέσω του crowdfunding.

Ο κόσμος εδώ και πολύ καιρό ζητά ένα θηλυκό “Queer Eye”, αλλά για κάποιον λόγο, ποτέ δε γίνεται” , δήλωσε στο Gay Star News.

Υπήρξε μία μικρή απόπειρα για κάτι τέτοιο το 2005, με το “Queer Eye for the Straight Girl” αλλά δεν κατάφερε και πολλά. Άσε που πρωταγωνιστούσαν τέσσερις άνδρες και μία λεσβία. Η queer κοινότητα δεν έχει πολλές θηλυκές αναπαραστάσεις κι αυτό χρειάζεται να αλλάξει. Δε μπορούμε να ζούμε με την λέξη από L για πάντα!

“Αν είσαι σαν κι εμάς, σου αρέσει το “Queer Eye” , αλλά αναρωτιέσαι που είναι η αναπαραστάσεις θηλυκοτήτων, τότε κάνε μία δωρεά.” 

“Δε δίνουμε απλώς περισσότερη ορατότητα στις γυναίκες, έχουμε σκοπό να διευρύνουμε την οπτική της queer κοινότητας γενικότερα.” 

“Queer είναι κάτι περισσότερο από 5 cis gay άνδρες, κι έχουμε σκοπό αυτό να το σεβαστούμε στο “Butch Pal” . Θέλουμε να δείχνουμε όσο περισσότερες σεξουαλικές ταυτότητες και ταυτότητες φύλου μπορούμε. Βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να τα καλύψουμε όλα με πέντε μόνο επαγγελματίες, γι’ αυτό κι έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε με όσους πιθανούς τρόπους μπορούμε.” 


Ο στόχος είναι να συγκεντρώσουν 15.000 δολάρια μέσα στις επόμενες 8 μέρες κι αυτήν τη στιγμή έχουν ήδη συγκεντρωθεί τα 9.465.

Γνωρίστε την ομάδα, το περιεχόμενο της σειράς, και τον τρόπο να βοηθήσετε μέσω του crowdfunding εδώ.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!